Beleggen-4-daagse van 19 t/m 22 juni

Man en vrouw zitten in de keuken

Beleggen is actueel. De spaarrente is lager dan ooit, waardoor beleggen bij steeds meer mensen in beeld komt. Rabobank De Kempen besteedt van maandag 19 tot en met donderdag 22 juni extra aandacht aan beleggen.

Wilt u meer informatie over beleggen?

Kijk dan waar ons programma voor de Beleggen-4-daagse aansluit op uw situatie:

  • Maandag 19 juni - Rabokantoor Bergeijk- bijeenkomst 'Beleggen in onroerend goed'. Klaas Kroot is een ervaren investeerder in vastgoed en neemt u mee in de kansen maar ook de risico's van beleggen in vastgoed.
  • Dinsdag 20 juni - Rabokantoor Eersel - bijeenkomst 'Big Picture en Robotics'. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de beleggingsvisie en verwachtingen van de Rabobank voor de (beleggings)toekomst en de trend 'Robotics'.
  • Woensdag 21 juni - Theater De Hofnar Valkenswaard - bijeenkomst 'Beginnen met Beleggen'. Onder leiding van onze beleggingsexperts ontdekt u wat de zin én onzin van beleggen is. In een inspirerend en interactief verhaal, wordt u een compleet beeld geschetst. Waarna u zelf kunt beslissen of beleggen iets voor u is.
  • Donderdag 22 juni - Rabokantoor Bladel - bijeenkomst 'Mondiale economie'. Ester Barendregt neemt u in vogelvlucht mee rond de wereld: de economische positie van de belangrijkste landen, aandacht voor de Eurozone en de impact van Trump.

Voor de bijeenkomsten ontvangen wij u vanaf 19.30 uur en starten om 20.00 uur met het programma.

Komt u ook?

Op onze speciale website leest u meer over de Beleggen-4-daagse en de verschillende bijeenkomsten. Op deze site kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst(en) van uw keuze. Doe dit uiterlijk vrijdag 16 juni.

Tot ziens bij onze Beleggen-4-daagse!

Ga naar de website Beleggen-4-daagse voor meer info en aanmelden

De Kempen, 26-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail