Heropening Rabobank-kantoor Valkenswaard

Kantoor Rabobank in Valkenswaard

Klanten van Rabobank De Kempen kunnen vanaf maandag 22 juni weer terecht op het kantoor aan de Markt 36 in Valkenswaard. Medio maart sloot de bank -op haar kantoor in Bladel na- alle vestigingen in de Kempen. Met de heropening van het kantoor in Valkenswaard, kunnen Kempische klanten weer binnen een redelijke afstand bij een Rabobankkantoor terecht.

De versoepeling van de coronamaatregelen in de afgelopen periode, laat heropening van het Valkenswaardse kantoor op dit moment toe. Het kantoor in Valkenswaard beschikt over dezelfde faciliteiten als de vestiging in Bladel, onder andere een stortautomaat voor contant geld. Zo lang het coronavirus er is, blijft Rabobank terughoudend met het heropenen van kantoren. Over de heropening van andere kantoren of servicepunten is daarom nog geen besluit genomen.

De openingstijden van het kantoor in Valkenswaard zijn hetzelfde als voor de tijdelijke sluiting. Op rabobank.nl/dekempen staan onder ‘Vestigingen en openingstijden’ de actuele openingstijden van de Rabo-kantoren.

De Kempen, 24-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn