Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Kempen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • meedenken met uw bank

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij De Kempen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting op nagellak Medische Voetzorg Valkenswaard

Medische Voetzorg Valkenswaard is een professionele praktijk op het gebied van medische hand- en voetzorg zoals bij reumatische, diabetische, spastische, geriatrische en oncologische klachten aan handen en voeten. U kunt er ook terecht voor cosmetische behandelingen, zoals spa manicure en pedicure, gelaatsbehandelingen en ontspanningsmassages. De praktijk werkt met 100% biologische en natuurlijke producten (met uitzondering van gellak en nagellak). Tegen inlevering van dit originele artikel betaalt u voor het nagellakken met Caption lak € 5 in plaats van € 8,50 of met CND Gellak € 17,50 in plaats van € 25. Maak vooraf een afspraak o.v.v. Rabobank via (06) 415 126 81. De actie is geldig tot 30 september 2018.

www.medische-voetzorg.nl

Gratis tweede koffie-to-go bij Liberty Foodbar Bladel

Liberty Foodbar op de Markt in Bladel is elke doordeweekse dag vanaf 9:00 geopend en biedt voor ieder wat wils. Voor ontbijt, koffie met gebak of als werkplek met stopcontacten bij iedere zitplek binnen en goede WiFi. Of voor een heerlijke lunch, het grote comfortabele terras, diner of 'slechts' een burgertje. En u kunt er natuurlijk ook terecht voor een gezellige borrel met verse bar-bites tot 's avonds laat! Bestelt u op doordeweekse dagen tot 10.30 uur een koffie-to-go? Dan krijgt u tegen inlevering van dit originele artikel de tweede koffie-to-go er gratis bij. Start uw dag met lekkere vers gezette Italiaanse koffie. De actie is geldig tot en met 31 augustus 2018. Liberty Foodbar, Markt 2a in Bladel. Kijk ook op liberty-foodbar.nl.

Aanbieding Liberty Foodbar

Korting op tickets Brabantsedag

Op zondag 26 augustus barst in Heeze voor de 61e keer de Brabantsedag los. Rond de bekende rollende theaterparade is een nieuw festivalprogramma samengesteld onder de nieuwe propositie: ‘De grootste theaterparade van het jaar’. Dit jaar is het thema ‘Van Ravenstein tot Roosendaal’ de inspiratiebron voor de Heezer wagenbouwers. Rond de parade, die start om 13.30 uur, is er van 10.00 uur tot 20.00 uur een feestelijk programma. Op diverse sfeerpleinen vindt u muziek, theater, entertainment en horeca. Bestel op brabantsedag.nl uw e-tickets met € 2,50 korting op de reguliere prijzen. Vul de actiecode ‘rabobd2018’ in bij het bestellen. Maximaal 6 personen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Korting op tickets Brabantsedag

www.brabantsedag.nl

Met korting naar een voorstelling in Theater De Hofnar in Valkenswaard

Komend theaterseizoen ontvangt u tot € 5,00 korting per persoon op tien verschillende voorstellingen in Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Komend theaterseizoen ontvangt u tot € 5,00 korting per persoon op tien verschillende voorstellingen in Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Meer informatie en voorstellingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt 33.000 leden onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vacature ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen zij contact met u op.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven