Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Kempen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • meedenken met uw bank

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij De Kempen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Naar Theater De Hofnar in Valkenswaard met een leuke korting

Ook tijdens het theaterseizoen 2017-2018 krijgt u als lid van Rabobank De Kempen korting op tien geselecteerde voorstellingen uit het programma van het Valkenswaardse Theater De Hofnar. Uw voordeel kan oplopen tot € 5 per kaartje. Op rabobank.nl/dekempen staat onder 'De voordelen van het lidmaatschap' de ledenaanbieding. Daar vindt u ook de kortingscodes waarmee u op hofnar.nl kunt bestellen.

Naar Theater De Hofnar in Valkenswaard met een leuke korting

Meer informatie en voorstellingen

Actie van ZorgComfort De Kempen

ZorgComfort De Kempen biedt een breed assortiment aan hulp-en gemaksmiddelen voor ouderen, mensen met een beperking en iedereen die (tijdelijk) wat hulp kan gebruiken. Als lid van Rabobank De Kempen krijgt u 10% korting op de aangemeten Doge sta-op-fauteuils en krijgt u een nekkussen gratis t.w.v. € 125. De actie is geldig tm 31 oktober 2017 op vertoon van dit originele artikel.

Kijk voor meer informatie op de site

Gebakjes in stijl van luxe bakker Eric van Dinter

Luxe Bakker Eric van Dinter heeft een winkel in Bergeijk (Burgemeester Magneestraat 57a) en in Eersel (Nieuwstraat 22b) en biedt een ruim assortiment van brood en gebak. Zo maakt de bakkerij lokale lekkernijen als Teutenbrood en de Bergeijkse Keiër. Daarnaast is de bakkerij gespecialiseerd in allerlei lekkers van chocolade en logo-bonbons. In dit themajaar ‘100 jaar De Stijl: van Mondriaan tot Dutch Design’ heeft bakker Eric een luxe gebakje en bonbons gemaakt met het thema De Stijl en Mondriaan. Tegen inlevering van de coupon bij deze Dichterbij krijgt u € 0,25 korting op het speciale gebakje. Maximaal vier gebakjes per coupon. De actie is geldig tot en met 31 oktober 2017.

Bakkerij

Kijk voor meer informatie op de site

Genieten bij streekrestaurant de Hofkaemer in Bergeijk

Bij streekrestaurant de Hofkaemer, Hof 18 in Bergeijk, bestaat de menukaart voor ruim 80% uit streekproducten. Eigenaren Marnetta en Geert Braks halen deze bij ruim vijftig trotse streekproducenten die met liefde groenten telen en hun dieren vertroetelen. Geert serveert en geeft ook advies over bijpassende wijnen en de ruim 90 (streek)bieren. Dit alles in een huiselijke gemoedelijke Kempische sfeer. In dit themajaar ‘100 jaar De Stijl: van Mondriaan tot Dutch Design’ is het terras van de Hofkaemer in Stijl opgeschilderd. Met de coupon bij deze Dichterbij krijgt u, bij besteding van minimaal € 15 gratis één De Stijl biertje van de Leckere voor thuis. Geldig t/m 31 augustus 2017. Bel (0497) 571 396 of mail naar info@streekrestaurant.nl om te reserveren.

Ledenaanbieding streekrestaurant de Hofkaemer in Bergeijk

Kijk voor meer informatie op de site

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt 33.000 leden onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vacature ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen zij contact met u op.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven