Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Kempen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • meedenken met uw bank

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij De Kempen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting bij Kaat in Eersel

KAAT is ontstaan uit een meisjesdroom. Toen Karin klein was, wist ze al wat ze wilde: een winkeltje met leuke hebbedingetjes. Nadat ze haar opleiding afrondde, ging ze hiermee aan de slag. In augustus 2017 ging deze droom in vervulling en opende ze haar eigen winkel KAAT in Eersel. Hier verkoopt ze sieraden, tassen en woonaccessoires. Allerlei leuke hebbedingetjes dus. Juist in deze feestmaand, kunt u extra aantrekkelijk kennismaken met alle leuke spulletjes die verkrijgbaar zijn bij KAAT. Want tegen inlevering van de coupon bij Dichterbij ontvangt u 10% korting op de gehele collectie! De actie is geldig tot en met 31 januari 2018 en maximaal 1 coupon per klant.

Kijk voor meer informatie op de site

Spelletjes voor binnen en buiten

Springtouwen, verstoppertje of flessenvoetbal, wie kent het niet? Tegenwoordig zijn deze spelletjes bij de jeugd echter veel minder bekend en worden dus minder vaak gespeeld. Simon Dams en Elles Dillen vonden dat deze spelletjes van vroeger niet verloren mochten gaan. Zij hebben daarom een boek opgesteld met deze spellen. Hierdoor hopen ze dat de kinderen op stoepen, pleintjes, campings, in de bossen en in de auto weer de spelletjes gaan spelen. Het boek is onderverdeeld in binnen- en buitenspelen. Bestel nu zelf het boek met 10% korting en krijg een A3 poster cadeau! Bestellen kan via bestelling@spelenzondercomputer.nl o.v.v. Dichterbij. Het boek kost normaal €8,95 (excl. verzendkosten).

Kijk voor meer informatie op de site

Smakelijke en verse maaltijden

Onderdeel van De Vershof in Bladel is groenten- en kaasspeciaalzaak ‘De Ruurhoeve’. Eigenaresse Marieke en haar team hebben als doel gesteld om klanten te laten genieten van gezonde, lekkere, verse en creatieve producten. De kazen komen van eigen boerderij en zijn maar liefst twee keer bekroond met de eerste prijs van de kaaskeuring in november 2017. Alles wordt vers aangeleverd, dagvers gesneden en bevat geen conserveringsmiddelen. Zeer bijzonder zijn de twintig wisselende kant- en klaar maaltijden. Gemakkelijk, lekker en ambachtelijk gemaakt. Zelf proberen? Rabobankleden ontvangen tegen inlevering van de coupon bij Dichterbij de tweede maaltijd gratis! Sniederslaan 49, Bladel. 

Smakelijke en verse maaltijden

Kijk voor meer informatie op de site

Naar Theater De Hofnar in Valkenswaard met een leuke korting

Ook tijdens het theaterseizoen 2017-2018 krijgt u als lid van Rabobank De Kempen korting op tien geselecteerde voorstellingen uit het programma van het Valkenswaardse Theater De Hofnar. Uw voordeel kan oplopen tot € 5 per kaartje. Op rabobank.nl/dekempen staat onder 'De voordelen van het lidmaatschap' de ledenaanbieding. Daar vindt u ook de kortingscodes waarmee u op hofnar.nl kunt bestellen.

Naar Theater De Hofnar in Valkenswaard met een leuke korting

Meer informatie en voorstellingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt 33.000 leden onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vacature ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen zij contact met u op.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven