Pinautomaat Bergeijk over naar Geldmaat

Geldmaat

In de week van 5 mei wordt gestart met het ombouwen van de Rabobank pinautomaat aan de Eerselsedijk 4 in Bergeijk naar Geldmaat.

Ombouw automaatvoorziening

Op woensdag 5 mei staat de ombouw (migratie) van de pinautomaat op deze locatie van Rabobank naar Geldmaat gepland. Ook wordt er een sealbagautomaat geplaatst waar ondernemers geld kunnen storten. De ombouw zal meerdere dagen in beslag nemen. Enkele dagen vóór de ombouw wordt de geldautomaat reeds buiten werking gesteld om de migratie mogelijk te maken. Na afloop is de Rabobank-signing verdwenen en heeft de automaatvoorziening het gele Geldmaat-uiterlijk. Het beheer is vanaf dan ook volledig in handen van Geldmaat.

Locatiewijzer Geldmaat

Op de locatiewijzer van Geldmaat staan alle beschikbare automaten, adressen en openingsuren vermeld, evenals de geplande wijzigingen in de komende periode. Bij automaten van Geldmaat kun je overigens met iedere bankpas terecht, dus je hoeft niet uit te wijken naar een Rabobankautomaat. Daarnaast merken wij dat steeds meer klanten het gemak van het regelen van bankzaken via internet of de Rabo App ontdekken en komen er steeds meer nieuwe manieren om te betalen, zoals het Betaalverzoek of 06-Betalen. Geen vervanging voor chartaal geld, maar wel een mooi (en veiliger) alternatief!

Ga naar de locatiewijzer van Geldmaat

De Kempen, 26-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn