Rabobank naar nieuw kantoor aan de Markt in Bladel

Rabobank naar nieuw kantoor aan de Markt in Bladel

Op vrijdag 11 september opent Rabobank De Kempen haar nieuwe kantoor aan de Markt 21 in Bladel. Terwijl de dienstverlening verandert en steeds meer mensen online of via de app bankieren, blijft de bank dichtbij met een kantoor in het Bladelse centrum.

Rabobank draagt dit najaar het pand aan de Markt 7 over aan de nieuwe eigenaar, de gemeente Bladel. Alle automaten in de bankhal en de gevel van het (voormalige) bankkantoor zijn vanaf 11 september niet meer in gebruik. Klanten kunnen voor een muntrolautomaat en voor storten van contanten in het Rabobankkantoor Valkenswaard terecht. De geldkiosk aan de Nieuwstraat in Eersel beschikt ook over een stortautomaat. De geldautomaten in de gevel van het ‘voormalige’ bankkantoor, kunnen vanaf 26 september weer worden gebruikt.

Geldmaat

De geldautomaten van Rabobank, ING en ABN-AMRO maken langzaam maar zeker plaats voor de gele automaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. Locaties en openingstijden van alle geldautomaten in Nederland zijn -ook per gemeente- te vinden op www.locatiewijzer.geldmaat.nl. 

Lees meer 

25-8-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn