Situatiewijziging geldautomaat Bergeijk en Pinbox Eersel

Geldmaat

In Bergeijk wordt de huidige Rabobank pinautomaat omgebouwd naar Geldmaat. In Eersel is de bestaande pinbox inmiddels verwijderd en wordt op een later moment een nieuwe pinbox van Geldmaat geïnstalleerd.

Situatie Bergeijk

Op woensdag 5 mei staat de ombouw (migratie) van de Rabobank pinautomaat aan de Eerselsedijk in Bergeijk naar Geldmaat gepland. Ook wordt er een sealbagautomaat geplaatst waar ondernemers geld kunnen storten. De ombouw zal meerdere dagen in beslag nemen. Enkele dagen vóór de ombouw wordt de geldautomaat reeds buiten werking gesteld om de migratie mogelijk te maken. Na afloop is de Rabobank-signing verdwenen en heeft de automaatvoorziening het gele Geldmaat-uiterlijk. Het beheer is vanaf dan ook volledig in handen van Geldmaat.

Situatie Eersel

De pinbox van Rabobank aan de Nieuwstraat 25 in Eersel is onlangs uitgeschakeld. Aan de Nieuwstraat 9 installeert Geldmaat op een later moment een nieuwe pinbox. Wanneer deze nieuwe pinbox wordt geïnstalleerd is helaas nog niet duidelijk.

Een goede migratie gaat gepaard met een strakke planning en goede communicatie. Helaas moeten we concluderen dat dit voor de migratie in Eersel niet is gelukt. Gezien de oorspronkelijke planning en een aflopende vergunning, is de pinbox van Rabobank aan de Nieuwstraat 25 inmiddels verwijderd. Doordat plaatsing van de nieuwe pinbox van Geldmaat vertraging heeft opgelopen, kunnen Geldmaat en Rabobank helaas geen zorg dragen voor een soepele overgang en zijn de pin- en stortmogelijkheden in Eersel tijdelijk beperkt tot de Geldmaatlocatie in Bruna, Nieuwstraat 10. Deze locatie is alleen tijdens de reguliere openingstijden van Bruna bereikbaar.

Locatiewijzer Geldmaat

Op de locatiewijzer van Geldmaat staan alle beschikbare automaten, adressen en openingsuren vermeld, evenals de geplande wijzigingen in de komende periode. Bij automaten van Geldmaat kun je overigens met iedere bankpas terecht, dus je hoeft niet uit te wijken naar een Rabobankautomaat. Daarnaast merken wij dat steeds meer klanten het gemak van het regelen van bankzaken via internet of de Rabo App ontdekken en komen er steeds meer nieuwe manieren om te betalen, zoals het Betaalverzoek of 06-Betalen. Geen vervanging voor chartaal geld, maar wel een mooi (en veiliger) alternatief!

Ga naar de locatiewijzer van Geldmaat 

De Kempen, 26-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn