Thuis in De Kempen

De Kempen. Een prachtige regio om te wonen, te werken en te recreëren. Daar dragen we graag een steentje aan bij. Samen met onze omgeving werken we aan een economisch gezonde en vitale   samenleving. Op deze pagina een aantal lokale initiatieven waarmee we hieraan mochten bijdragen.

Een pannaveld? Da’s logisch!

Een pannaveld? Da’s logisch!

De jeugd voetbalt veel op de regionale sportparken. “Da’s logisch,” hoor ik u als een ware voetbalprofeet denken. Maar niet alleen op, maar ook rondom de voetvelden scheren de ‘maatjes 5’ door de lucht. Om daar plaats voor te maken, maar ook met het oog op techniek en beleving, zie je bij voetbalclubs steeds vaker een pannaveld verschijnen. Op sportpark Den Droevendaal van VV Riethoven werd op zondag 12 maart het plaatselijke pannaveld officieel geopend en in gebruik genomen. Het veld werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank De Kempen.

Nieuwe keuken voor bakkerij ’t Taartpunt

Nieuwe keuken voor bakkerij ’t Taartpunt

Het resultaat van een unieke samenwerking tussen een voetbalclub en een zorginstelling. Zo kun je het nieuwe onderkomen van Bakkerij ’t Taartpunt wel noemen. Elke woensdag en donderdag bakken cliënten van Lunet zorg heerlijke appeltaarten en koekjes in de kantine van voetbalclub SV Valkenswaard. Daar is een compleet nieuwe keuken gebouwd waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wekelijks aan de slag gaan. Als tegenprestatie krijgt de club elke week drie appeltaarten om te verkopen aan het voetbalpubliek. De nieuwe keuken kwam mede tot stand door een bijdrage uit het Rabobank Coöperatiefonds.

Rabobank doet NLDoet in De Kempen

Rabobank doet NLDoet in De Kempen

Vorig jaar waren de collega’s van Rabobank De Kempen al erg enthousiast over de landelijke vrijwilligersactie NLDoet: “Volgend jaar zijn we weer van de partij,” was na gedane arbeid een vaak gehoorde uitspraak. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 was het weer zover. Ruim 60 collega’s staken hun handen uit de mouwen bij diverse projecten in de Kempen. Ze waren te gast bij onder  andere Stichting Valkenhof, Bakkerijmuseum Luyksgestel, Vlindertuin Waalre en Zorgatelier Buitenman in Lage Mierde. Stuk voor stuk mooie initiatieven met dankbare werkzaamheden.

Zesde Beursvloer Valkenswaard

Zesde Beursvloer Valkenswaard

Op de Beursvloer Valkenswaard wordt gehandeld in maatschappelijke behoeften: kennis, materialen, hand-en-spandiensten en faciliteiten. Valkenswaardse bedrijven en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar en helpen elkaar verder. Altijd met gesloten beurs, maar met winst  voor iedereen. Op 16 maart vond de geslaagde beurs alweer voor de zesde keer plaats. Op diverse  vlakken werd vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Rabobank De Kempen is Founder van de 

Valkenswaardse Beursvloer.

Ondernemers bijgepraat over veranderingen pensioen

Ondernemers bijgepraat over veranderingen pensioen

Soms zijn er actuele onderwerpen die bij onze klanten bovenaan hun agenda staan. Het wetsvoorstel dat ondernemers hun pensioen niet meer in eigen beheer mogen opbouwen, was daar pas nog een voorbeeld van. Dat bracht ons op het idee om, samen met drie accountantskantoren uit de Kempen, speciale klantenbijeenkomsten rondom dit onderwerp te organiseren. Ruim 150 klanten waren hier enthousiast over en maakten hun agenda vrij voor deze actuele en informatieve  bijeenkomsten. Dat maakt voor hen een weloverwogen keuze makkelijker.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven