Tot € 300 korting op zonnestroomsysteem Autarco

Zonnepanelen Autarco

Rabobank wil het verschil maken in de maatschappij en bijdragen aan duurzame ontwikkelingen. Als maatschappelijke bank en grootste hypotheekverstrekker van Nederland willen wij zoveel mogelijk bijdragen aan de verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad. En dus ook aan jouw woning!

Samenwerking met regionale producent

Om de verduurzaming van de woningmarkt in Oost-Brabant kracht bij te zetten zijn zeven Rabobanken een promotionele samenwerking aangegaan met het Eindhovense Autarco, een producent van Nederlandse zonnestroomsystemen. Autarco voorzag al duizenden Brabantse huizenbezitters van zonnepanelen en heeft nu een aantrekkelijke aanbieding voor alle leden van de zeven deelnemende Rabobanken.

Aanbieding voor leden

Op de website van Autarco kan je als lid eerst een gratis dakscan aanvragen. Vervolgens neemt een dealer contact op voor een bezoek en ontvang je een offerte. Na acceptatie van de offerte is de installatie binnen 6 weken gerealiseerd. Per kiloWattpiek ontvang je € 100 korting op het totale systeem (exclusief installatiekosten) tot een maximum van € 300. Zo kan je als lid van Rabobank ook zelf bijdragen aan een betere wereld.

Nog geen lid?

Ben je klant maar nog geen lid? Vraag dan eenvoudig het lidmaatschap aan via de Rabo App of via de website. Als het lidmaatschap geregeld is kan je ook gebruik maken van deze aanbieding. De aanbieding is geldig tot 31 maart 2021. De voorwaarden om deel te nemen aan de actie staan op autarco.com/rabobank.

De Kempen, 9-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn