Vanaf 1 juli ‘Servicepunt’ in Reusel en Waalre

Hypotheek inloopspreekuur

Bankieren doen we steeds meer mobiel en online. Daar passen we onze organisatie en kantorennetwerk op aan. Rabobank De Kempen blijft in de zes gemeenten waar nu kantoren zijn. In Reusel en Waalre worden per 1 juli 2017 bemande Servicepunten ingericht.

Een Servicepunt is een Rabobankvestiging in afgeslankte vorm. In Reusel en Waalre worden de Servicepunten gevestigd op vertrouwde locaties. In Reusel aan de Markt 24 tegenover het huidige bankkantoor. In Waalre blijven we gevestigd aan de Raadhuisstraat 6. Bij de Servicepunten kunt u op maandagochtend en woensdag- en vrijdagmiddag terecht. Buiten deze openingstijden zijn in de buurt van het Servicepunt de geldautomaat en de sealbagautomaat beschikbaar.

Dichtbij

Uw Rabobank blijft dichtbij en bereikbaar. Zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week via telefoon en chat. Binnen vijf kilometer van elk Servicepunt is een bankkantoor. Op de kantoren in Bladel en Valkenswaard zijn adviseurs aanwezig, kunt u op afspraak komen en geld storten via de stortingsautomaat. Voor klanten die (tijdelijk) beperkt zijn in hun mobiliteit, staan onze mobiele adviseurs klaar. Zij regelen bankzaken aan huis voor mensen die niet in staat zijn om naar één van onze kantoren te komen.

De Kempen, 17-5-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn