Winnaar Hoera Geslaagd!

Jeffrey van Houtum kreeg als winnaar van Hoera Geslaagd de Microsoft Surface Go tablet uitgereikt.

In juni hadden we een actie voor alle geslaagden in de Kempen van de middelbare school. Hiermee maakten zij kans op het winnen van een Microsoft Surface Go tablet ter waarde van € 449. Uit alle leuke inzendingen is Jeffrey van Houtum als winnaar uit de bus gekomen. Jeffrey kreeg op 24 augustus de tablet feestelijk uitgereikt.

Hoera Geslaagd!

Donderdag 4 juni kregen eindexamenleerlingen het verlossende telefoontje met de eindexamenuitslag. Geslaagd? Hoera! Om alle geslaagden in de regio te feliciteren trokken diverse Rabo Felicitatieteams vanaf 4 juni door de straten om de geslaagden thuis persoonlijk te feliciteren. Alle geslaagden ontvingen een speciale Hoera Geslaagd Tony Chocolonelyreep en konden meedoen aan de actie 'Hoera Geslaagd'.

Doei middelbare school, hallo nieuwe start

Met het behalen van je diploma voor het voortgezet onderwijs is de eerste stap voor de toekomst gezet en breekt een hele nieuwe fase aan. Een nieuwe studie volgen, werken, een combinatie hiervan of gaan reizen. Een leuke, maar vooral ook spannende tijd. Bij deze nieuwe stap is Rabobank er voor studenten om ze te helpen grip te houden op hun geld. Met o.a. een dynamische betaalrekening om gemakkelijk controle te hebben over je geld.

Lees meer over ons Rabo Studentenpakket met betaalrekening

Veel succes

Rabobank wenst alle geslaagden veel succes met hun nieuwe studie; een belangrijke stap voor de toekomst.

14-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn