Rabobank verhuist in Drunen en Kaatsheuvel

Foto kantoor Waalwijk

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App wanneer het hen uitkomt. Daardoor is het bezoek aan onze kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling in een versneld tempo gekomen. Mede hierdoor zijn onze vestigingen aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel en aan de Grotestraat in Drunen te groot geworden en gaan we deze in november 2020 definitief sluiten.

We blijven dichtbij

Toch blijven we graag dichtbij en zijn onze adviseurs op vaste momenten nog steeds aanwezig in Kaatsheuvel en Drunen.

  • In Drunen is dat op maandag-, dinsdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00u-17.00u.

Locatie: Bibliotheek Drunen. Rooseveltstraat 32.

  • In Kaatsheuvel is dat op maandag-, dinsdag- donderdag- en vrijdagmorgen van 9.30u-12.30u.

Locatie: Van De Zande Makelaardij. Anton Pieckplein 6.

Onze mobiele adviseurs staan voor u klaar

Als coöperatieve bank hebben we bij elke verandering aandacht voor de meer kwetsbare mensen, zoals ouderen of minder validen. Om die reden zetten we onze mobiele adviseurs actief in. Zij komen kosteloos aan huis om te helpen bij dagelijkse bankzaken indien een klant niet in staat is om ons te bezoeken.

Geldautomaten

Tegelijkertijd met deze ontwikkelingen maken de geldautomaten van Rabobank en die van de andere banken langzaam plaats voor de gele geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. Met het verdwijnen van onze kantoren in Drunen en Kaatsheuvel verdwijnen op die locaties ook de geldautomaten. Zeker is dat er geldautomaten aanwezig blijven in elke woonplaats om geld te pinnen en te storten. Alle actuele informatie over locaties en openingstijden van geldautomaten is te vinden op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

11-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn