Relatiecafé De Langstraat

Of u nu gaat trouwen, samenwonen óf juist gaat scheiden. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Er moet veel geregeld worden. Juist in stressvolle of emotionele periodes kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Rabobank De Langstraat wil iedereen daar zo goed mogelijk bij helpen. Met een aantal deskundigen op verschillende gebieden heeft de Rabobank de handen ineen geslagen om waardevolle inloopavonden te organiseren. Geïnteresseerden krijgen informatie op maat voor als je met of zonder elkaar verder gaat.

Samenwerking met deskundigen

Advocate Eelke van den Hoogen, specialiste op het gebied van personen- en familierecht, en mediator Marieke Hasselman-van Gils zullen tijdens deze avond naast de deskundigen van Rabobank De Langstraat aanwezig zijn. Bezoekers kunnen kosteloos gebruikmaken van alle kennis. Relatiecafé De Langstraat wil een warm welkom bieden aan iedereen die vragen heeft over trouwen, scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan en de financiële en juridische kwesties die daarbij komen kijken.

Elke 1e maandag van de maand

Relatiecafé De Langstraat vindt iedere eerste maandagavond van de maand plaats van 18.00 tot 20.00 uur bij Rabobank De Langstraat aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. U bent welkom om zonder afspraak binnen te lopen. U kunt kosteloos gebruikmaken van alle aangereikte informatie en adviezen.

*Relatiecafé De Langstraat kan helaas voorlopig niet plaatsvinden i.v.m. de huidige corona-maatregelen.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven