Richard van Kranenburg benoemd tot voorzitter RvC Rabobank De Langstraat

Kantoor Taxandriaweg

Richard van Kranenburg is op 10 december jl. benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Rabobank De Langstraat. De leden van de ledenraad stemden unaniem voor tijdens hun vergadering. Van Kranenburg was de afgelopen twee jaar al commissaris bij de bank. Hij volgt Kees van Heesbeen op die ruim 12 jaar commissaris, waarvan vier jaar voorzitter, was bij Rabobank De Langstraat.

Van Kranenburg is woonachtig in de Langstraat en werkzaam als ondernemer in projectontwikkeling. “Ik kijk er enorm naar uit om Kees van Heesbeen op te volgen in de rol van voorzitter van de RvC en zie het als mijn taak om Rabobank De Langstraat in de volgende fase te brengen” aldus Richard.

Afscheid Kees van Heesbeen en Kees van Rooij

Na 12 jaar namen zowel Kees van Heesbeen als Kees van Rooij op 10 december officieel afscheid als commissaris van Rabobank De Langstraat. “Beide heren leverden een bijzonder waardevolle bijdragen aan de ontwikkeling van Rabobank De Langstraat”, aldus directievoorzitter Dick van Rhee.

Nancy van Uitert en Ron Besseling herbenoemd

De twee andere commissarissen Nancy van Uitert en Ron Besseling zijn daarnaast voor een periode van 3 jaar herbenoemd. Dat maakt dat de Raad van Commissarissen op dit moment bestaat uit drie personen.

15-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn