Doe mee aan de Club van het Jaar verkiezing!

Doe mee aan de Club van het Jaar verkiezing!

Wilt u laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek uw sport- of cultuurclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Win naast de nationale titel een masterclass naar keuze, een professionele promotiefilm van uw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om uw club in de schijnwerpers te zetten.

Zo werkt het

Inschrijven kan vanaf 2 april tot en met 13 mei. Van 6 mei tot 7 juni mag er gestemd worden. Iedere club kan gebruikmaken van gratis promotiemateriaal, beschikbaar op www.clubvanhetjaar.nl. Op 11 juni worden de sport- en cultuurclubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt.

De provinciewinnaars pitchen op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld. De vakjury beslist welke sportclub en welke cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mag noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

Reacties van de winnaars van 2018

Muziekvereniging Soli: “Het winnen van de verkiezing heeft onze leden nieuwe energie gegeven en we hebben veel geleerd van de workshop van zangeres Shirma Rouse”.

Bekijk hun verhaal hier

Basketbalvereniging Crackerjacks: “Na het winnen van de verkiezing gingen deuren voor ons open waardoor we onze dromen kunnen verwezenlijken. En door de masterclass ‘Coach de Coach’ hebben we straks aan goede coaches geen gebrek!”.

Bekijk hun verhaal hier

Deze verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende, LKCA en de Persgroep. De verkiezing heeft als doel de kracht en het (maatschappelijk) belang van sport- en cultuurclubs zoveel mogelijk in de spotlights te zetten.

Doe mee aan de Club van het Jaar verkiezing!

Baarle-Nassau, 10-4-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn