Woonvragen? Stap iedere dinsdagavond binnen

Met al uw vragen over hypotheken kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank De Zuidelijke Baronie. Tijdens ons Inloopspreekuur Wonen kunt u uw vragen stellen aan onze adviseurs. U krijgt snel meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Tijd en locatie

Iedere week kunt u zonder afspraak binnenlopen voor een kosteloos oriëntatiegesprek voor een hypotheek. Kom op dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 uur langs op ons contactpunt in Baarle-Nassau (Singel 4) of Zundert (Bredaseweg 1) en stel uw vragen aan onze adviseurs. Samen met de adviseur doorloopt u het Rabobank Hypotheekdossier. Het oriëntatiegesprek is geheel kosteloos en duurt circa 30 minuten. Op feestdagen zijn we uiteraard gesloten. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.

Meer over hypotheken

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs op telefoonnummer (013) 507 40 00.

Maak een afspraak

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven