Kantoor Zundert en Baarle-Nassau zijn open vanaf maandag 29 juni

Kantoor Zundert en Baarle-Nassau zijn open vanaf maandag 29 juni

In onze online dienstverlening is een digitale versnelling ontstaan. Onze klanten regelen hun bankzaken nu via internet, via de Rabo App of via een videogesprek wanneer het hen uitkomt. Het bezoek aan onze kantoren is daardoor fors teruggelopen. De maatregelen tegen het coronavirus versterken de behoefte aan online bankieren.

Kantoor Zundert en Baarle-Nassau geopend

Dat we nu vanuit minder bankkantoren werken, betekent niet dat we minder 'dichtbij' zijn. Met onze wortels in de lokale maatschappij blijft betrokkenheid van grote waarde. Voor bankzaken die je niet online of telefonisch kunt uitvoeren, ben je in de Zuidelijke Baronie vanaf maandag 29 juni van harte welkom op kantoor Zundert (Bredasweg 1) en kantoor Baarle-Nassau (Singel 4).

We volgen de richtlijnen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op het gebied van hygiëne, 1,5 meter afstand en maximum aantal mensen binnen in een ruimte. Dit betekent dat we ook een maximum hanteren van het aantal mensen dat in de bankhal aanwezig is. Heb je klachten, dan vragen we je een nieuwe afspraak te maken via (013) 507 40 00.

Hulp bij bankieren

Indien je niet in staat bent om bepaalde bankzaken zelf te regelen, willen wij je daarbij graag ondersteunen. Je kunt hulp krijgen bij de volgende onderwerpen: een betaalrekening openen, een verzekering afsluiten, een volmacht opstellen, werken met internetbankieren. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten bij de adviseur die bij je langs komt. Bel ons om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (013) 507 40 00.

24-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn