Rabobank De Zuidelijke Baronie opent Woonpunt in Rucphen

Heb je een woonwens? Dan heb je vast ook vragen. De antwoorden vind je vanaf nu ook in het Rabo Woonpunt, Raadhuisplein 4 in Rucphen.

Heb je een woonwens? Dan heb je vast ook vragen. De antwoorden vind je vanaf nu ook in het Rabo Woonpunt, Raadhuisplein 4 in Rucphen.

Krijg ik een hypotheek met mijn tijdelijke contract, als zzp’er of met een studieschuld? Kan ik een andere (nieuwbouw)woning kopen als ik mijn huidige woning nog niet verkocht heb? Hoe financier ik het verduurzamen van mijn woning? Kan ik mijn overwaarde benutten? Of je nu start op de woningmarkt of doorstroomt: er komen onvermijdelijk vragen bij je op. De adviseurs van Rabobank De Zuidelijke Baronie helpen je graag op weg om de juiste keuzes te maken, passend bij jouw situatie.

Dat doen we nu ook vanuit ons Rabo Woonpunt bij Makelaardij Van Hassel aan het Raadhuisplein 4. Lekker dichtbij en je kunt zonder afspraak binnenlopen van woensdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 13:00 en tussen 13:30 en 17.00 uur. Onze ervaren adviseurs weten precies wat er in jouw buurt speelt. Bereid je goed voor en laat je informeren over jouw mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Het oriëntatiegesprek is kosteloos.

Het Rabo Woonpunt bij Van Hassel Makelaars in Rucphen is een pilot en blijft minimaal een jaar open. Op het Woonpunt worden alleen hypotheekgesprekken gevoerd. Voor overige bankzaken kun je contact opnemen via telefoonnummer (013) 507 40 00. Ook kun je veel zaken zelf regelen via online bankieren of de Rabo App.

Wil je antwoord op je woonvragen? Bel ons op (013) 507 40 00 of loop van woensdag t/m vrijdag tussen 9.30 en 13:00 en tussen 13:30 en 17.00 uur binnen op het Woonpunt.

Rucphen, 13-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn