Rabobank verlengt sponsorschap met Golfpark De Turfvaert

Rabobank verlengt sponsorschap met Golfpark De Turfvaert

Op vrijdag 3 juli heeft Rabobank het sponsorschap met Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen voor twee jaar verlengd tot en met 2021. Verlenging van het sponsorschap is een logisch vervolg op de jarenlange goede samenwerking. Vanaf de aanleg van het Golfpark in 2010 zijn Rabobank De Zuidelijke Baronie en West-Brabant Noord betrokken geweest als (hoofd) sponsor. Het sponsorschap heeft nu een andere invulling gekregen.

Ontmoetingsplaats

Golfpark De Turfvaert is een 18 holes golfbaan met uitgebreide oefenfaciliteiten. De baan is geschikt voor zowel beginnende golfers als geoefende spelers. Het Golfpark ligt midden in het werkgebied van De Zuidelijke Baronie en is een ontmoetingsplaats voor golfers, ondernemers, vrienden en recreanten zoals fietsers en wandelaars. Met de brasserie en de verschillende vergaderzalen is het een goede locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten.

De Golfclub heeft ongeveer 1.000 leden, 750 speelrechthouders en businessleden en biedt aan circa 20 mensen werkgelegenheid.

Op de 'Rabobank' bij hole 15 kunnen golfers genieten van het mooie uitzicht, een rustmoment pakken en netwerken. Binnenkort worden er nog 5 banken omgedoopt tot 'Rabobank' met de boodschap: 'Samen duurzaam sterker'.

Sponsor van het eerste uur

Corné de Vooght, directievoorzitter Rabobank De Zuidelijke Baronie: Corné de Vooght, directievoorzitter Rabobank De Zuidelijke Baronie: ‘Sinds de start van het Golfpark zijn we betrokken geweest als hoofdsponsor. We zijn dan ook trots om het zien hoe het park zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld heeft als een (sportieve) ontmoetingsplaats voor jong en oud, recreanten en ondernemers.’

Ad Jacobs, directeur van het Golfpark beaamt dit: ‘Op deze golfbaan zijn al veel evenementen georganiseerd voor ondernemers en nieuwe zakelijke contacten gelegd. We zijn dan ook blij dat Rabobank, sponsor van het eerste uur, de samenwerking voor twee jaar heeft verlengd.’

De Zuidelijke Baronie, 5-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn