Rabobank verlengt sponsorschap met Golfpark Weilenseind

4 personen achter bord imet Rabo logo op golfbaan

Op dinsdag 1 september heeft Rabobank De Zuidelijke Baronie het sponsorschap met Golfpark Weilenseind in Gilze voor twee jaar verlengd tot en met 2021. Verlenging van het sponsorschap is een logisch vervolg op de goede samenwerking van de afgelopen twee jaar.

Ontmoetingsplaats

Golfpark Weilenseind is een 9-holes par 3/4 golfbaan met uitgebreide oefenfaciliteiten. Het park is in 2001 aangelegd naar een ontwerp van golfbaanarchitect Alan Rijks. De baan is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Het Golfpark ligt tussen Breda en Tilburg aan de oostkant van het werkgebied van De Zuidelijke Baronie en is een ontmoetingsplaats voor golfers, ondernemers, vrienden en recreanten zoals fietsers en wandelaars. Met het clubhuis en de verschillende zalen van De Hooikar is het een goede locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen. Tevens beschikken ze over een ruim terras en een gezellige speeltuin voor de kinderen. De Golfclub heeft circa 400 leden, bestaande uit jaarkaarthouders, bedrijfsleden en diverse andere abonnement-vormen.

Sponsoring

Ron Roovers, Directeur Bedrijven Rabobank De Zuidelijke Baronie: ‘Het Golfpark is een (sportieve) ontmoetingsplek voor jong en oud, recreanten en ondernemers. Rabobank is trots dat zij als sponsor hier een bijdrage aan levert.’ Gert van den Ouweland, directeur van het Golfpark: ‘Door sponsoring van Rabobank en andere partners kan Golfpark Weilenseind de hoge kwaliteit van de baan en de greens in stand houden en kunnen wij ons meten met de grote banen in de regio. We zijn dan ook blij dat Rabobank de samenwerking voor twee jaar heeft verlengd.’

Benieuwd naar het Golfpark?

Kijk op de website

De Zuidelijke Baronie, 6-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn