Uw evenement of activiteit in de Weekkalender 2020?

Uw evenement of activiteit in de Weekkalender 2020?

U bent van ons gewend dat we ieder jaar onze eigen Weekkalender uitbrengen. Dit is één van de manieren waarop we dichterbij elkaar komen. In 2020 verschijnt daarom wederom een Weekkalender. In deze uitgave geven wij u weer de mogelijkheid de activiteiten en evenementen van uw vereniging of stichting een podium te geven. Zo versterken we elkaar en zijn we samen dichtbij!

Activiteiten en evenementen

Ieder jaar organiseren alle verenigingen en stichtingen binnen ons werkgebied diverse activiteiten en evenementen. Deze lokale activiteiten en evenementen mogen in de Weekkalender natuurlijk niet ontbreken.

Wanneer u ons de datum van uw activiteit of evenement doorgeeft, vermelden wij deze op de evenementenpagina’s in de Weekkalender 2020. U kunt ook een leuke foto meesturen! Dit alles is voor u uiteraard gratis. U dient wel een aantal spelregels te volgen:

  • Lever uw activiteit of evenement vóór vrijdag 5 juli 2019 aan.
  • Uw activiteit of evenement is voor iedereen toegankelijk (en niet uitsluitend voor uw eigen clubleden).
  • Uw foto heeft een minimale grootte van 2 MB, of is 10x15cm (minimaal 250dpi).
  • Uw foto heeft een JPG of JPEG formaat.
  • U levert uw foto enkel digitaal aan.
  • Het insturen van fotomateriaal geeft geen recht op plaatsing.
  • Staan er personen op de foto die u instuurt? Dan vragen wij u de geportretteerde(n) een formulier in te laten vullen waarmee de foto vrij van rechten is voor gebruik in de Weekkalender. Dit formulier treft u hieronder aan.

Aanleveren

U kunt uw evenementen en activiteiten via onderstaande link doorgeven. Uw foto’s stuurt u naar communicatie.dzb@rabobank.nl (geef hierbij duidelijk aan bij welke activiteit of evenement de foto hoort). Wij ontvangen graag uiterlijk vrijdag 5 juli a.s. uw evenement, activiteit en/of foto.

Vragen

Wij zien uw inzending(en) graag tegemoet! Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie via (013) 507 41 00 of communicatie.dzb@rabobank.nl.

Baarle-Nassau, 20-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn