Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Zuidelijke Baronie. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank De Zuidelijke Baronie vertegenwoordigt de ruim 22.500 leden in de regio Baarle-Nassau, Rucphen en Zundert. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij De Zuidelijke Baronie. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Leden profiteren van lokale en landelijke aanbiedingen. Deze wisselen regelmatig.

Proef de zomer bij Proeftijd!

Sinds kort geniet u bij dit restaurant in hartje Zundert van de meest heerlijke gerechten. Op ieder moment van de dag bent u welkom voor een kop koffie met iets lekkers, om te lunchen, dineren of borrelen in de zon. Omdat Proeftijd net geopend is, trakteren zij u op een vers aardbeiengebakje. Kijk in Dichterbij voor de voorwaarden en hoe u gebruik kunt maken van deze speciale ledenaanbieding.

Proef de zomer bij Proeftijd!

Lekker in je vel bij Fysiotherapie Gilze

Fysiotherapie Gilze is gevestigd in het gezondheidscentrum DeFlair in Gilze. Naast de reguliere fysiotherapie wordt er o.a. bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie aangeboden en is er een uitgebreid beweegaanbod, vanuit het motto ‘beter bewegen, mooier leven’. Leden met maandabonnementen kunnen kiezen uit fysiofitnesslessen, jeugdfitness, Pilates, Yoga, Actief Buiten en BBBB. U kunt tot en met september 2018 een proefles bijwonen bij de groepslessen. Kijk in Dichterbij voor de voorwaarden en hoe u gebruik kunt maken van deze speciale ledenaanbieding. 

Lekker in je vel bij Fysiotherapie Gilze

Heerlijke zuivelproducten bij Kaasboerderij Ossenblok

In de omtrek een begrip: Kaasboerderij Ossenblok. In de Brabantse natuur in het dorp Sprundel maken Jack en Rosita Lazeroms-Ossenblok van melk van hun eigen koeien de lekkerste kazen en zuivelproducten. Van fenegriek tot chilipeperkaas, van magere kwark of yoghurt tot rijstepap. Wilt u eens proeven hoe lekker die zijn? In de maand juli krijgt u bij besteding van € 10 een halve liter zuivel naar keuze gratis. Kijk in Dichterbij voor de voorwaarden en hoe u gebruik kunt maken van deze speciale ledenaanbieding. 

Heerlijke zuivelproducten bij Kaasboerderij Ossenblok

Gewoon lekker sporten bij Tenniscentrum De Leeuwerik

Bij Tenniscentrum De Leeuwerik kunt u op een nieuwe manier sporten: tennissen zonder lid te worden. Tegen inlevering van dit artikel kunt u voor € 10,- anderhalf uur tennissen op een binnen- of buitenbaan. Een zomer lang binnen en/of buiten kan natuurlijk ook (van april tot en met augustus voor € 65,-)! Kijk in Dichterbij voor meer informatie. 

Ledenaanbieding Kunstkeuken

20% korting op een verblijf in een blokhut voor 4 personen

Op zoek naar een unieke kampeerbelevenis? Op het eeuwenoude landgoed De Hoevens in Alphen (NB) ligt een sfeervol natuurkampeerterrein met ruime kampeerplaatsen, blokhutten en natuurlijke zwemvijver. Kijk in Dichterbij hoe u gebruik kunt maken van de speciale ledenaanbieding.  

Ledenaanbieding Kunstkeuken

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven