Verenigingsondersteuning in De Zuidelijke Baronie

Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. Met Rabo ClubSupport, de Club van het Jaar Verkiezing en vanaf 2020 ook met Verenigingsondersteuning. Samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, gaan we aan de slag om verenigingen en stichtingen in De Zuidelijke Baronie duurzaam sterker te maken.

Verenigingsondersteuning

Met 'Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank' krijgen verenigingen en stichtingen intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken. Daarom zijn wij erg benieuwd naar de ambities van de verenigingen en stichtingen in ons werkgebied.

Uitnodiging Inspiratieavond

Om te laten zien wat Verenigingsondersteuning jouw vereniging of stichting te bieden heeft, nodigen we je graag uit voor onze Inspiratieavond op 4 februari 2020 bij gemeenschapshuis Agora in Rucphen of op 11 februari 2020 bij Cultureel Centrum De Schakel in Gilze. Daarnaast belichten we tijdens deze avond ook 'Rabo ClubSupport', 'De Club van het Jaar verkiezing' en 'De Clubheld van het Jaar verkiezing'. In één avond ben je op de hoogte van hoe de Rabobank jouw vereniging of stichting duurzaam kan versterken.

Locatie en programma

Locatie 4 februari
Agora Rucphen
Rucphense Vaartkant 2b
4715 AV Rucphen

Locatie 11 februari
Cultureel Centrum De Schakel
Kerkstraat 104
4126 GD Gilze

Programma
18:45 - 19:00 Ontvangst
19:00 Start programma
21:15 - 22:00 Borrel

Het programma bestaat uit:

  • Informatie over Rabo ClubSupport, Club van het Jaar Verkiezing, Clubheld van het Jaar verkiezing en Verenigingsondersteuning door Rabobank De Zuidelijke Baronie en NOC*NSF.
  • Rondetafelgesprek met collega-bestuurders; wat zijn de uitdagingen binnen jouw club of vereniging en hoe kan Rabobank/NOC*NSF jou hierbij helpen?
  • Inspirerend verhaal door Team NL-topsporter

Aanmelden Inspiratieavond

Aanmelden voor de inspiratieavond op 4 of 11 februari kan met twee bestuursleden via het online aanmeldingsformulier, zie onderstaande buttons. Heeft u nog vragen, neem dan contact op via communicatie.dzb@rabobank.nl.

23-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn