Weekkalender 2020

Magie van de Baronie. Ook voor 2020 brengt Rabobank De Zuidelijke Baronie een nieuwe weekkalender uit. Uiteraard weer in het thema Magie van de Baronie, ons verhaal. Dichtbij zijn is én blijft van groot belang. Dichtbij u als klant en dichtbij onze lokale leefomgeving.

In de Zuidelijke Baronie pakken we issues op, samen met onze klanten, leden én onze partners. Stap voor stap versterken we de zelfredzaamheid, het ondernemerschap, de lokale leefomgeving en de Food & Agri-sector. Dit doen we op veel verschillende manieren en om een klein tipje van de sluier op te lichten, komen in deze Weekkalender medewerkers aan het woord die hier iets over vertellen.

Daarnaast hebben we de groepen 6 en 7 van de basisscholen in het gebied van de Zuidelijke Baronie gevraagd een tekening te maken over een goed idee. Een idee waarmee de leerlingen zelf hun eigen omgeving een beetje mooier kunnen maken. De twee beste inzendingen belonen we met € 1.000,- voor de uitvoering van het idee. Deze tekeningen én 12 andere goede ideeën hebben ook een plekje in deze Weekkalender gekregen.

Bekijk hier de Weekkalender 2020

Medewerkers aan het woord

We hebben een aantal medewerkers van onze bank gevraagd waar zij trots op zijn en waarmee zij impact uit kunnen oefenen op ons werkgebied. Dit resulteert in unieke, persoonlijke verhalen die we graag delen.

Lees hier de verhalen van deze medewerkers

Heb jij een goed idee? Teken mee!

Samen maken we de samenleving. En hoe jonger we ons daarvan bewust zijn, hoe beter. Daarom betrekt de Rabobank graag op allerlei manieren kinderen en jongeren bij onze coöperatieve doelen. Want zij hebben vaak verrassende en frisse ideeën om onze omgeving wat mooier te maken.

In de eerste helft van 2019 hebben we de leerlingen uit de groepen 6 en 7 van de basisscholen in ons werkgebied gevraagd een tekening te maken. Een tekening over een goed idee. Waarmee ze zelf hun eigen omgeving een beetje mooier kunnen maken. Voorwaarde was dat de ideeën aansluiten bij de thema’s waar de Rabobank zich op richt:

  • De lokale leefomgeving
  • Gezonde voeding
  • Zelfraadzaamheid
  • Ondernemerschap

De veertien leukste ideeën hebben een plekje in onze weekkalender gekregen. De twee beste inzendingen belonen we met € 1.000 voor de uitvoering van het idee. Samen met de tekenaar en de basisschool kijken we naar de best passende invulling.

Benieuwd naar deze ideeën en de vertaling hiervan naar een tekening?

Bekijk hier de tekeningen

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven