Weekkalender komt te vervallen

Weekkalender komt te vervallen

Sinds jaar en dag delen we in oktober weekkalenders uit aan onze klanten. Ieder jaar waren we trots op een compleet nieuwe uitgave met prachtige foto’s uit ons werkgebied, activiteiten in onze lokale gemeenschap en de bekende gezichten van onze vertrouwde adviseurs.

Andere tijden en corona

15 jaar hebben we veel tijd, geld en energie gestoken in dit cadeautje voor onze klanten. Echter tijden veranderen. We zien al jaren dat de vraag naar de kalender afneemt, mede door de digitalisering, die afgelopen jaren steeds sneller is gegaan. Daarnaast heeft Rabobank duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De uitgifte van een papieren weekkalender past dan ook niet meer bij deze huidige tijd. Dit heeft ons doen besluiten om vanaf dit jaar geen weekkalenders meer uit te geven. Het feit dat we deze keuze nu maken, heeft te maken met de huidige tijden van corona. Het uitgeven van de kalender leidt tot extra contactmomenten, die we omwille van de veiligheid voor onze klanten en medewerkers, zoveel mogelijk willen beperken.

Lokale betrokkenheid

Het blijft onze missie om te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen niet ten koste gaan van het ‘dichtbij gevoel’ en dat onze lokale betrokkenheid hoog blijft. Met Rabo ClubSupport en Verenigingsondersteuning geven we hier invulling aan. Daarnaast begrijpen we dat de weekkalender bij veel huishoudens praktisch gemist gaat worden. Een tip is om een nieuwe (week)kalender te kopen bij een van de lokale kantoorboekhandels. Zo steun je meteen de lokale ondernemers in ons werkgebied. Goed voor jou & onze lokale ondernemers.

De Zuidelijke Baronie, 17-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn