Woonvragen? Stap iedere dinsdagavond binnen

Met al je vragen over hypotheken kun je zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank De Zuidelijke Baronie. Tijdens ons Inloopspreekuur Wonen kun je vragen stellen aan onze adviseurs. Jekrijgt snel meer inzicht in hoeveel je kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Tijd en locatie

Iedere week kun je zonder afspraak binnenlopen voor een kosteloos oriëntatiegesprek voor een hypotheek. Kom op dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 uur langs op ons contactpunt in Baarle-Nassau (Singel 4) of Zundert (Bredaseweg 1) en stel je vragen aan onze adviseurs. Samen met de adviseur doorloop je het Rabobank Hypotheekdossier. Het oriëntatiegesprek is geheel kosteloos en duurt circa 30 minuten. Op feestdagen zijn we uiteraard gesloten. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

Bereid je alvast voor

Je kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel je kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo ben je goed voorbereid.

Meer over hypotheken

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Afspraak maken

Natuurlijk ben je ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs op telefoonnummer (013) 507 40 00.

Maak een afspraak

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven