Iedere maandag en donderdag Inloopspreekuur Wonen

Klanten in gesprek met een adviseur van de Rabobank

Tijdens het Inloopspreekuur Wonen loopt u iedere maandag en donderdag zonder afspraak bij ons binnen met uw woonvragen. Onze financieel adviseur staat dan voor u klaar.

Gratis oriëntatiegesprek

U krijgt tijdens dit gratis oriëntatiegesprek snel inzicht in uw mogelijkheden voor financiering. Ook andere woonvragen beantwoorden we graag. Het inloopspreekuur is iedere maandag en donderdag van 15.00 tot 20.00 uur in ons Ontmoetingscentrum, Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop.

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak met een van onze adviseurs via telefoonnummer (040) 280 75 00 of per e-mail.

Mail ons voor een afspraak

Hypotheek binnen een week

Bij Rabobank is het mogelijk een hypotheek binnen een week af te sluiten. Onze financieel adviseurs lopen graag hard voor u, om dit samen met u te realiseren. In 7 dagen zorgen we er samen met u voor dat er een getekende hypotheekofferte ligt. Een hypotheekofferte van Rabobank geeft garantie dat u een hypotheek kunt krijgen en uw droomhuis kunt kopen. In 5 stappen heeft u binnen een week een hypotheek.

Lees hier meer over hypotheek binnen een week en de voorwaarden

Dommelstreek, 28-1-2016

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail