Oriënteer je op jouw hypotheek en win een verhuizing!

Oriënteer je op jouw hypotheek en win een verhuizing!

Geïnteresseerd in een nieuwbouwproject of een bestaande woning in Geldrop, Heeze-Leende of Nuenen? Oriënteer je bij Rabobank Dommelstreek op jouw financiële mogelijkheden en win een verhuizing door onze marktteams!

Win een verhuizing

Als je tussen 1 juni en 1 oktober een afspraak maakt met onze financieel adviseurs, maak je kans op de verhuishulp van onze marktteams. Per kern, Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen, wordt op 8 oktober 1 winnaar gekozen. De verhuizing vindt plaats voor 15 december 2018 en wordt in samenwerking met een professioneel verhuisbedrijf uitgevoerd. De drie winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Kom langs voor een gratis oriëntatiegesprek

Je krijgt tijdens een gratis oriëntatiegesprek snel inzicht in jouw mogelijkheden. Dit kan door binnen te lopen tijdens het inloopspreekuur wonen. Het inloopspreekuur vindt iedere maandag en donderdag van 15.00 tot 20.00 uur plaats in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Dommelstreek, Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop. Ben je niet in de gelegenheid om op maandag of donderdag het inloopspreekuur te bezoeken? Maak dan een afspraak via financieeladvies.dommelstreek@rabobank.nl of (040) 280 75 00.

Actievoorwaarden

De volledige actievoorwaarden vind je hier.

Actievoorwaarden (PDF)

Rabobank Dommelstreek, 4-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn