Fries Onderwijsseminar: voor en door het onderwijs

Barbara Baarsma

Woensdagmiddag 21 maart organiseren de Friese Rabobanken het seminar 'Leren veranderen - verandering leren' in het Van der Valk Hotel in Leeuwarden. Speciaal voor iedereen die actief en/of professioneel betrokken is bij het primair onderwijs. We zijn er trots op dat Barbara Baarsma en Peter Cox deze middag een lezing houden voor onze gasten. 

Waarom

De Rabobank neemt haar rol bij het bouwen aan een leefbare regio. Daar hoort onderwijs ook bij. We zien het daarbij als onze taak om mensen te verbinden zodat nieuwe krachten en inzichten ontstaan. Experts bieden, naast de beide lezingen, een variërend aanbod aan inspiratiesessies. 

Wat

Belangstellenden ontdekken hoe ze kinderen vaardigheden aanleren die in de toekomst onmisbaar zijn. Luisteren naar succesverhalen over samenwerken. Leren van elkaar en komen erachter hoe ze op verantwoorde wijze kunnen investeren in het onderwijs. De inspiratiesessies: 

  • Toekomstbestendig schoolgebouw door Siebren Baars;
  • Toekomstgericht besturen door Bas van Loo;
  • Resultaatverhogend doceren door Anton de Vries en Anita Holwerda;
  • Leren van de Toekomst door Sandra Legters.

Meer weten?

Meer informatie over de sprekers en de inhoud van de lezingen/inspiratiesessies en het programma staat op onze website http://rabo.nl/lnwf/onderwijsseminar. Belangstellenden kunnen zich hier ook aanmelden. 

Drachten, 20-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn