Gezocht: jonge uitblinkers met ambitie!

Gezocht: jonge uitblinkers met ambitie!

Ben jij het talent dat geen uitdaging uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rabobank Drachten Friesland Oost zoekt een Trainee voor 36 uur per week.

Wij op zoek naar mensen die verder kijken dan alleen naar de dag van vandaag. Onze bank wil namelijk een rol spelen in de overgang naar een duurzame, zelfredzame en gezonde samenleving. Die ambitie zit in onze genen. Daarom zoeken wij een enthousiast jong talent die ook deze ambitie heeft om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. 

Onze bank

Rabobank Drachten Friesland Oost behoort tot één van de grotere lokale Rabobanken binnen de Rabobankorganisatie. Een bank waar nuchterheid en ambitie tot gezonde groei en ontwikkeling leiden. Een sterke bank met oog voor de toekomst, maar met behoud van het persoonlijke, lokale karakter.

Rabobank Drachten Friesland Oost heeft alle specialismen op het terrein van de financiële dienstverlening in eigen huis. Daardoor kunnen we inspelen op de toenemende complexiteit van de vragen van de klant. Wij denken mee met de klant, we zijn betrokken bij de regio en bieden een professionele, deskundige, bancaire dienstverlening. Door de lokale zelfstandigheid en platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en zijn we slagvaardig richting de markt. 

Leren van elkaar

Jij bent een bijna-alles-kunner. Of je vindt het in ieder geval leuk om veel verschillende dingen te doen én te leren. In ons tweejarig commerciële Traineeship kom je direct in aanraking met het bankvak: dat betekent contact met klanten! Via je werk, opleidingen en trainingen leer je het commerciële bankvak kennen, waarbij ook je persoonlijke ontwikkeling aandacht krijgt. Na een jaar vindt er een tussenevaluatie plaats en bepalen we of we verder gaan met elkaar.

Jij hebt:

 • Een sterke affiniteit met de financiële dienstverlening; je durft ons met een frisse blik te bekijken.
 • Een sterke persoonlijkheid en je bent duidelijk en helder in je communicatie. Je bent ondernemend, hebt klantfocus en bent doelgericht. 
 • Persoonlijke normen en waarden die passen bij het coöperatieve karakter van de Rabobank. 
 • Ambitie en gaat een uitdaging niet uit de weg.
 • Een duidelijk beeld waar de mensen om je heen naar toe willen. Je kijkt verder dan alleen naar de dag van vandaag.
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met maximaal twee jaar werkervaring in de financiële dienstverlening. 
 • Een flexibele werkhouding, je bent initiatiefrijk en leergierig. 

Daarnaast herken je jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank: Samenwerken en Klantbelang centraal stellen.

Jouw talenten, houding en kennis staan centraal in de keuze voor de kandidaten. 

Wat wij bieden:

 • Een loopbaan die draait om jou.
 • Boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbij collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Maar vooral veel werkplezier waarbij je kans krijg om je kennis en (werk)ervaring te vergroten.

Heb je belangstelling voor deze functie, maar wil je nog iets meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw Pim Boskma, HR Adviseur, via telefoonnummer (06) 30 48 86 83. 

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en stuur ons je sollicitatie, op welke manier dan ook! Enige creativiteit wordt op prijs gesteld. Je kunt je sollicitatie mailen voor donderdag 17 mei naar hrm.dfo@rabobank.nl. De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 23 mei. Wij vragen je dit dagdeel alvast vrij te houden.

7-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn