Wij gaan graag met u ‘Aan Tafel’

De tafel heeft een centrale rol in ons leven. Daarom heeft Rabobank Drachten Friesland Oost ‘Aan Tafel’ gekozen als thema bij al onze activiteiten van dit jaar.

Indoor Drachten

Van donderdag 12 januari tot en met zondag 22 januari stond het Fries Congrescentrum in het teken van Indoor Drachten. Rabobank Drachten Friesland Oost heeft het internationaal concours Indoor Drachten ondersteund. Gedurende het evenement hebben wij verschillende klanten uitgenodigd om samen te genieten van een internationale springwedstrijd. Wij kijken terug op een zeer geslaagd weekend. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van Indoor Drachten.

't Rabo Regio Rûntsje

Op zaterdag 27 augustus 2016 organiseerde Rabobank Drachten Friesland oost een unieke fietstocht voor haar klanten. Een fietstocht waarbij drie dingen centraal stonden; de schoonheid van de regio, cultuur en al het culinaire goeds dat de regio te bieden heeft. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de dag. 

Zonnepark in Garyp

Daarnaast sluiten we ook aan bij de visie Bankieren voor Nederland. Rabobank wil bijdragen aan duurzame welvaart en welzijn van Nederland. Daarom steunen we bijvoorbeeld het zonnepark in Garyp.

Aan Tafel

Misschien bent u de term 'Aan Tafel' tegengekomen tijdens één van onze evenementen. Zo organiseerden wij een bijeenkomst over budgettering en voerden wij gesprekken met pleitbezorgers. Op Twitter en op onze activiteitenkalender leest u wat we allemaal organiseren en hebben georganiseerd.

Lees meer over Banking for Food en Bankieren voor Nederland

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven