Nabestaandendesk

Het overlijden van een dierbare is voor u als nabestaande(n) een ingrijpende en verdrietige gebeurtenis. Er komen veel zaken op u af. Op de eerste plaats het regelen van het afscheid en daarnaast het afhandelen van veel praktische zaken, zoals bijvoorbeeld de bankzaken.

Bankzaken regelen als iemand overleden is

Als een naaste overlijdt, moet er veel geregeld worden.  Wij helpen u met het regelen van de bankzaken. Het is belangrijk dat u ons zo snel mogelijk op de hoogte brengt van het overlijden. Dit kunt u telefonisch doen, via de post, per e-mail of via onze site www.rabobank.nl. U mag uiteraard ook langs komen op één van onze vestigingen. Wij hebben een akte van overlijden nodig en in sommige gevallen een verklaring van erfrecht, opgemaakt door een notaris. 

Hieronder vindt u meer informatie.

Nabestaandendesk, hulp en advies

Sinds kort heeft Rabobank Drachten Noordoost Friesland een Nabestaandendesk. Een team van gespecialiseerde adviseurs zorgt ervoor dat u een persoonlijk aanspreekpunt heeft. Wanneer u het overlijden van uw partner of familielid aan ons doorgeeft, bespreken wij met u hoe wij de financiële zaken afwikkelen en wat wij van u nodig hebben. Bel ons gerust voor een afspraak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (0512) 58 77 77 of stuur een e-mail naar particulieren.dnof@rabobank.nl

stuur een e-mail

Levenstestament

Het is erg belangrijk ook tijdens uw leven financiële zaken goed te regelen.  In een levenstestament regelt u wie namens u beslissingen kan nemen over onder andere geldzaken als u iets overkomt. Wij adviseren u hier graag over. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven