Online startersbijeenkomst Friesland

Online startersbijeenkomst Friesland

Maandag 7 juni vindt van 19.30 tot 21.00 uur de online startersbijeenkomst Friesland plaats! Dit event organiseren wij samen met de Gemeenten Leeuwarden, Smallingerland, Súdwest-Fryslân en Heerenveen. Het is een online evenement voor starters, waar kennis & inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap! En goed nieuws: deelname is gratis! Vergeet alleen niet om jezelf vooraf aan te melden.

De volgende programma onderdelen komen aan bod:

Twee tafelgesprekken

Onze avondvoorzitter voert direct na de opening een boeiend plenair tafelgesprek met experts en ondernemers. Wat zijn de mogelijkheden van het beginnen van een bedrijf in crisistijd? Waar moet je zeker op letten als je aan het starten bent? En we horen een succesverhaal van een ondernemer.

Webinars

Gedurende de avond is het mogelijk een webinar te volgen. Hier doe je alle nodige kennis op over succesvol starten van een onderneming crisistijd. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zodat je precies leert wat jij nodig hebt.

Keynote spreker: Friso Visser

Friso is de oprichter van Brain Fuel, een creatieve start-up die brainstorms en innovatiesessies organiseert voor partijen als Disney tot Amnesty en van Ali B tot de Politie. Zijn ondernemers avontuur begon met een kickstart doordat ze langs mochten komen om hun nieuwe brainstormtool te presenteren op Harvard en MIT. Brain Fuel is niet Friso zijn eerste onderneming en vast ook niet de laatste: de ideeën blijven stromen.

Enthousiast geworden? Meld je dan hier gratis aan voor dit online event:

Aanmelden  

28-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn