Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Drachten Noordoost Friesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • periodiek het ledemagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Word lid van uw bank

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Drachten Noordoost Friesland vertegenwoordigt de ruim 24.000 leden in de gemeenten Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, Noardeast Fryslân, Kollumerland, Opsterland, Smallingerland enTietjerksteradiel. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Drachten Noordoost Friesland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

15 jaar Ameland Adventurerun

Rabobank is trotse sponsor van de Ameland Adventure Run: het avontuurlijke loopevenement met afstanden van 5, 10 en 21 kilometer. Kans maken op één van de acht gratis startbewijzen incl. bootticket? Mail voor 30 oktober 2018 naar communicatie.noordoostfriesland@rabobank.nl en wie weet loop jij 15 december 2018 mee! Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Meer info

De Kapel Koninklijke Luchtmacht

De Kapel van de Koninklijk Luchtmacht is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De musici verzorgen de muziek bij militaire ceremonies en de staatsaangelegenheden. Op 13 oktober organiseert Rotary club Bergum in samenwerking met de Kapel een benefietconcert in sporthal De Westermar in Burgum. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan de laaggeletterden in onze regio. Toegangskaarten à €15.00 zijn verkrijgbaar via www.rotaryclubbergum.nl. Op vertoon van deze bon ontvangt u een gratis programmaboekje

Speciale ledenactie van SeniorWeb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van €31,- per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van €10,50 cadeau. 

Meer informatie:

Met korting naar Museum Belvédère

Klanten van de Rabobank kunnen voortaan op vertoon van hun bankpas met korting naar Museum Belvédère. De actie loopt zolang het museum en de bank een partnership hebben. De korting is geldig voor alle Rabobank klanten.

Kijk hier voor meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven