Gewijzigde dienstverlening

Gewijzigde dienstverlening

De afgelopen jaren is het bezoek aan onze vestiging aan het Damplein sterk afgenomen. Meer en meer wordt er gebruik gemaakt van alternatieve mogelijkheden zoals internet- en mobiel bankieren om eenvoudig transacties te doen, informatie in te winnen en advies te vragen. We merken dat de wensen van onze klanten op het gebied van bankieren veranderen. Om die reden is besloten om per 15 december a.s. onze vestiging Damplein 50 in Dordrecht te sluiten.

Wat betekent dit voor u?

  • U kunt aan het Damplein wel gebruik blijven maken van de geldautomaat en de sealbagautomaat. De mogelijkheid om hier geld te blijven storten wordt momenteel onderzocht.
  • Vanaf 15 december kunt u terecht in één van onze andere vestigingen; Wilgenbos 1 in Dordrecht, Brederodelaan 2 in Papendrecht en Beneluxlaan 5 in Zwijndrecht.
  • Onze mobiele adviseurs staan voor u klaar. Zij komen bij u thuis om u te helpen met uw dagelijkse bankzaken en financieel advies. Bel voor het maken van een afspraak met (078) 6 531 531.
  • Rabobank Drechtsteden stopt met de dienst safeloketten. Klanten die een safeloket huren, ontvangen hierover binnenkort een brief met meer informatie.

Kijk in het online magazine voor alternatieven

Dordrecht , 5-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn