Clubdromen komen uit!

Uitslag RCC

In de maand mei hebben de slotavonden van de Rabobank Clubkas Campagne in Eindhoven, Veldhoven en Wintelre plaatsgevonden. De directie van Rabobank Eindhoven-Veldhoven deelde in totaal € 125.000 aan cheques uit. Veel clubs waren blij verrast met de steun die ze kregen van de Rabobank en haar leden.

Leden beslissen

Dit jaar organiseerde Rabobank Eindhoven-Veldhoven voor het eerst de Rabobank Clubkas Campagne. Dat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt is niet nieuw, maar de manier waarop ze daar vorm aan geeft wel. Jaarlijks geeft de Rabobank een deel van haar winst terug aan de samenleving. Met de Rabobank Clubkas Campagne krijgen de leden een stem in hoe dat bedrag verdeeld wordt. Er is € 125.000 beschikbaar gesteld. De leden ontvingen ieder 5 stemmen om dat bedrag te verdelen over de ca. 200 deelnemende verenigingen en stichtingen in Eindhoven, Veldhoven en Wintelre. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt: er zijn 18.110 stemmen uitgebracht. Dit betekent dat elke stem € 6,90 waard is.

Winnaars

Tijdens de slotavonden in Natlab/Plaza Futura (Eindhoven), De Schalm (Veldhoven), en de Rosdoek (Wintelre) zijn de cheques aan alle deelnemers uitgereikt. Het werden feestjes!
De grote winnaars van de Rabobank Clubkas Campagne 2017 zijn:
Nr. 1 in Veldhoven: Voedselbank Veldhoven met 615 stemmen en een bedrag van € 4.244,89
Nr. 1 in Eindhoven: Inloophuis De Eik met 494 stemmen en een bedrag van € 3.409,72
Nr. 1 in Wintelre: Zonnebloem Wintelre met 277 stemmen en een bedrag van € 1.911,93
Maar natuurlijk waren ook de overige clubs erg blij met de financiële bijdrage die zij ontvingen als extra steuntje in de rug!

Succes wordt vervolgd

Uit de reacties blijkt dat zowel leden van de Rabobank als de deelnemende clubs bijzonder enthousiast zijn over dit nieuwe initiatief. Volgend jaar zal het zeker een vervolg krijgen. We rekenen dan op nog meer stemmers. Want als lid van de bank kun je echt verschil maken voor een club!

Volledige uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2017 (PDF)

Eindhoven-Veldhoven, 6-6-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail