Kunstbende Kick-off ZUID

Rabobank

Landelijk hebben Kunstbende en Rabobank de handen ineen geslagen om zo op lokaal, regionaal en landelijk niveau jongeren te stimuleren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. We willen ze laagdrempelig kennis laten maken met allerlei vormen van cultuurparticipatie. Graag brengen we jullie als partner, vereniging of opleiding op de hoogte van een unieke kans voor jullie jonge leden!

Plezier vergroten in cultuur

Voor het eerst houden we namelijk samen drie kick-off´s door het land. In Noord, Midden en Zuid Nederland willen we de drempel verlagen, en het plezier vergroten. We bieden workshops door spraakmakende professionals, Q&A’s met de artiesten/coaches en tours in acht kunstdisciplines.

Kick-off Zuid: 28 januari 2018

De kick-off ZUID vindt plaats op zondag 28 januari 2018, van 12:00 tot 16:00 uur in de Noordkade te Veghel. Deelnemers kunnen gratis met de Kunstbende-bus meereizen vanuit elke regio. Deelname is gratis voor iedereen van 13 t/m 18 jaar, woonachtig in Zeeland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Gratis voor iedereen van 13 t/m 18 jaar

Ben jij jong (13-18), origineel en goed in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater? Ervaar dit zelf tijdens de kick-off ZUID en wie weet is de Kunstbende wedstrijd iets voor jou.

Meer info en aanmelden voor de Kick-off

Eindhoven-Veldhoven, 5-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn