Onderwijsseminar Rabobank

Familiedag

De onderwijssector krijgt de komende tijd te maken met grote veranderingen. Gekoppeld aan een terugtrekkende overheid wordt er steeds meer ondernemerschap van de onderwijsbestuurder gevraagd. Bij dit alles blijft het bieden van goed onderwijs de belangrijkste kerntaak voor onderwijsinstellingen. Daarbij wordt het steeds belangrijker dat scholen zich profileren, laten zien wie ze zijn, wat ze kunnen bieden en vooral wat hen onderscheidt van anderen. Er komt dus nogal wat af op de onderwijssector de komende jaren.

Partner in onderwijs

Rabobank neemt haar rol bij het bouwen aan en versterken van een leefbare regio. Daar hoort ook een rol in onderwijs bij. Dat doen we enerzijds door onze kennis te delen van financiële oplossingen voor de investeringsvraagstukken en anderzijds als betrokken, verbindende partner.

Onderwijsseminar

Mede om die reden houdt de Rabobank op 12 april een onderwijsevent voor het basisonderwijs met de titel ‘Leren veranderen - verandering leren.’ Basisscholen en schoolbesturen ontvangen hiervoor een uitnodiging. Bent u ook geïnteresseerd in het onderwijsseminar? Neemt u dan contact op met ons.

Benieuwd naar onze visie op het onderwijs, klik hier.

Eindhoven, 14-2-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail