Rabobank Eindhoven-Velhoven nieuwe hoofdsponsor BOV-Award

ondertekening contract

Rabobank Eindhoven-Veldhoven is de nieuwe hoofdsponsor van de BOV (Beste Ondernemers Visie). Op 14 december jl. werd het partnerschap officieel ondertekend door Jules Huijs (JCI), Mark van den Broek (Rabo), Monieke Linck (JCI) en Victor Veldhof (Rabo).

Ook dit jaar reikt Junior Chamber International (JCI) De Kempen, een netwerkorganisatie voor ondernemende en ambitieuze mensen tot 40 jaar, de BOV-award uit aan de ondernemer in de regio die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Tijdens de BOV-award night op 26 maart 2018 in het Parktheater in Eindhoven zal de winnaar bekend gemaakt worden. Na gedegen onderzoek door leden van JCI De Kempen en een deskundige jury wordt deze jaarlijkse prijs voor de 23ste keer uitgereikt aan degene met de Beste Ondernemers Visie in de regio.

Tijdens deze avond staan niet alleen de finalisten die strijden om de felbegeerde BOV-award centraal, ook wordt bekend gemaakt wie er naar huis gaat met de ASML Young Makers Award. Het doel van deze award is om startups in de maakindustrie te ondersteunen en een podium te bieden om hun doelen te realiseren.

Mark van den Broek, directeur bedrijven Rabobank Eindhoven-Veldhoven is blij met deze nieuwe samenwerking: “Deze participatie komt voort uit een diepgewortelde motivatie van de Rabobank om ondernemers te ondersteunen in het waarmaken van hun ambities. We zien het als onze missie om ondernemerschap te stimuleren en visie te ontwikkelen. JCI is een club met jonge beloftevolle mensen en ondernemers, die met veel energie ontwikkelingen in onze regio stimuleren. De BOV-Award is het grootste netwerkevent in de regio, waarin wij graag participeren.”

Kijk hier voor meer informatie over de BOV-award.

Eindhoven, 20-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn