Rabobank verscherpt beveiliging geldautomaten

Geldautomaat

De Rabobank ziet het aantal pogingen tot plofkraken op geldautomaten toenemen. De zware explosieven die daarbij worden gebruikt kunnen grote schade aanrichten. De bank neemt daarom maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen en de schade na plofkraken beperken. De bank heeft daarbij vooral oog voor de veiligheid van omwonenden. Door de maatregelen kunnen sommige geldautomaten per direct verminderd beschikbaar zijn. De maatregelen kunnen per locatie verschillend zijn. Het streven is steeds om de beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk te handhaven.

Beschikbaarheid geldautomaten Rabobank Eindhoven-Veldhoven

In de regio hebben de afgelopen tijd verschillende plofkraken plaatsgevonden. Als gevolg van deze recente plofkraken en het risico daarop in de toekomst, heeft de bank de risico’s opnieuw in kaart gebracht. Op basis van deze risicoanalyse heeft de bank besloten de beschikbaarheid van onze geldautomaten aan te passen.

Gewijzigde beschikbaarheid in nachtelijke uren

Om criminelen te ontmoedigen en de veiligheid te kunnen blijven garanderen, wordt een aantal geldautomaten ’s nachts tussen 23:00 en 07:00 uur afgesloten. Het gaat om de volgende geldautomaten:

• Frederiklaan 110, 5616 NK Eindhoven

• ‘t Hofke 115, 5641 AK Eindhoven

• Woenselse Markt 11, 5612 CP Eindhoven

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via (040) 293 60 00 of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Eindhoven-Veldhoven, 19-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn