Remco Kuipéri benoemd tot directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid

Remco Kuipéri

Per 1 juni 2017 start Remco Kuipéri als directievoorzitter bij Rabobank Het Groene Woud Zuid. Hij volgt Lilian Damen op die per 1 mei 2017 leiding zal gaan geven aan Rabobank Hart van Brabant.  

Remco Kuipéri heeft een jarenlange ervaring in diverse directiefuncties in binnen- en buitenland binnen de bank- en verzekeringswereld. Sinds 1 november 2011 is hij werkzaam bij de Rabobank Groep. Binnen Rabobank Eindhoven-Veldhoven vervult Remco de functie van Directeur Particulieren & Private Banking.

Ontwikkelingsgerichtheid staat bij Remco hoog in het vaandel: “Jezelf continu willen blijven ontwikkelen is een goede drijfveer. Ik word vaak geraakt door mensen die altijd het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun gevoel volgen. Niet afwachten wat anderen doen, maar een pro-actieve houding aannemen. Vandaar dat ik ook zelf voor een nieuwe uitdaging gegaan ben”

De Raad van Commissarissen zullen zich tezamen met Jos Rooijakkers, directievoorzitter Rabobank Eindhoven-Veldhoven, beraden over zijn opvolging. Vanaf 1 juni neemt Jos Rooijakkers samen met het managementteam de honneurs waar.

Eindhoven, 26-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail