Starterscafé Wonen: 6 juli 2017

Jong stel midden in verhuizing

Alles wat je wilt weten bij het kopen van je eerste woning!

Ben jij op zoek naar een woning? Kom dan op donderdagavond 6 juli naar het Starterscafé bij Restaurant en zalencentrum Merlijn in Veldhoven.

Je krijgt uitgebreide informatie over allerlei aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning, o.a.: hoe vind ik een huis, hoe bied ik succesvol, heb ik een samenlevingscontract nodig, hoeveel kan ik maximaal lenen, kan ik als ondernemer ook een hypotheek afsluiten?

Diverse experts (makelaars Freek Steijlen, Jac Janssen en Pieter Bruurs, notaris Henk van Kruijsdijk en Financieel Adviseurs van Rabobank Eindhoven-Veldhoven) staan klaar om jouw persoonlijke vragen op het gebied van het kopen van een woning (vrijblijvend) te beantwoorden.

Programma

  • 19.00 uur:  Ontvangst
  • 19.15 uur:  De verschillende experts geven uitgebreide informatie over het kopen van je eerste woning 
  • 20.30 uur:  Starterscafé: stel tijdens de borrel je vragen aan de experts
  • 21.30 uur:  Einde

Locatie

Het Starterscafé wordt gehouden bij Partycentrum Merlijn, Van Vroonhovenlaan 57 in Veldhoven.

Aanmelden

Meld je aan via een mail naar communicatie.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl . Voorkom teleurstelling en meld je tijdig aan, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelnemers die zich vooraf aanmelden en aanwezig zijn ontvangen een dinerbon* ter waarde van €10,- voor het restaurant van Partycentrum Merlijn. *Zolang de voorraad strekt

communicatie.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via (040) 293 60 00 of stuur een mail naar financieeladvies.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl.

financieeladvies.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl

Eindhoven - Veldhoven, 8-6-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail