Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Eindhoven-Veldhoven vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden in de regio Eindhoven-Veldhoven. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Eindhoven-Veldhoven. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Peels Haarmode

Tegen inlevering van het originele artikel uit Dichterbij bij Peels Haarmode krijg je bij een wassen/föhnen behandeling van € 27,50 een gratis ontspannende wasmassage met masker van Source Essentielle ter waarde van € 10,50. De actie loopt tot 31 oktober 2018.

Peels Haarmode

Veldhovense Revue

Je krijgt het tweede kaartje voor 50% van de prijs (€ 12,25 i.p.v. € 24,50) voor de voorstellingen van de Veldhovense Revue op zondagmiddag 9, donderdagavond 13 en vrijdagavond 14 december tegen inlevering van het originele artikel uit Dichterbij bij de kassa van Theater de Schalm in Veldhoven.

BBQ-pakket

Keurslager Jan Daamen in WC Woensel heeft een mooie actie: voor slechts € 39,95 ontvangt u een compleet BBQ-pakket voor vier personen, tegen inlevering van het originele artikel in Dichterbij. U krijgt er ook een hippe koeltas bij. Geldig t/m 31 december 2018.

Uniek cadeau

Ga op zoek naar een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau bij webshop BBKIDSSHOP. Bestelt u vóór 1 september 2018 voor een minimumbedrag van €12,50, dan ontvangt u een gratis houten huisje. Vul bij uw bestelling de kortingscode ‘Rabobank’ in op bbkidsshop.nl.

Uniek cadeau

bbkidsshop.nl

Voor ondernemers: de Appli app.

De eerste vijftig bedrijven die Appli downloaden, een profiel aanmaken en een stageopdracht uitzetten, kunnen gratis gebruikmaken van dé stage app. Kijk in Dichterbij voor de voorwaarden. Zie www.appli.nl

De Appli app is de stage app die stagiaires helpt een stageplaats te vinden

http://www.appli.nl/

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven