Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Eindhoven-Veldhoven vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden in de regio Eindhoven-Veldhoven. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Eindhoven-Veldhoven. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Oerse braderie

Het Tiener Comité Oerle organiseert op zondag 8 april, van 11.00 tot 17.00 uur, weer de Oerse braderie. De entree is € 1,50, maar leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven krijgen bij inlevering van het originele artikel uit Dichterbij bij de kassa één gratis entreekaartje.

Ledenaanbieding Oerse braderie

Clowns cadeau

Arno Huibers speelt op 21 en 22 april en 12 en 13 mei de voorstelling Clowns Cadeau in zijn theater. Bij inlevering van het originele artikel uit Dichterbij aan de kassa, mits vooraf per e-mail gereserveerd, krijgen volwassenen per artikel max. 2 toegangskaarten voor € 7,50 per stuk. Reserveer via info@arnohuibers.nl o.v.v. Dichterbij.

Ledenaanbieding Clowns Cadeau

info@arnohuibers.nl

Victor Giglio

Victor Giglio Eindhoven is al ruim tien jaar hét adres voor Italiaans maatwerk pakken. Rabobankleden krijgen tegen inlevering van het originele artikel uit Dichterbij bij aankoop van een maatpak bij een van de vestigingen, een maatshirt cadeau ter waarde van € 129. Geldig tot en met 1 juni 2018.

Ledenaanbieding Victor Giglio Eindhoven

SOAP TREATMENT STORE

SOAP TREATMENT STORE Eindhoven is een waar Beauty-walhalla in het centrum van Eindhoven. Als Rabobanklid krijgt u tegen inlevering van het originele artikel in Dichterbij een mini-gezichtsbehandeling van 30 minuten gratis. Geldig tot en met 31 mei 2018. Om vooraf een afspraak te maken, belt u (040) 333 30 24 en kiest code Facefit.

Ledenaanbieding Soap Treatment Store

Voor ondernemers: de Appli app.

De eerste vijftig bedrijven die Appli downloaden, een profiel aanmaken en een stageopdracht uitzetten, kunnen gratis gebruikmaken van dé stage app. Kijk in Dichterbij voor de voorwaarden. Zie www.appli.nl

De Appli app is de stage app die stagiaires helpt een stageplaats te vinden

http://www.appli.nl/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven