Woonweken: drie zaterdagen binnenlopen zonder afspraak

Woonweken

Uw droomhuis gezien? Loop van 23 september t/m 7 oktober ook op zaterdag binnen voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek.

Het is druk op de huizenmarkt, waardoor u snel moet beslissen. Daarom organiseren we de Rabo Woonweken waarbij u ook op zaterdag gebruik kunt maken van het Hypotheek Inloopspreekuur. Onze adviseurs rekenen dan snel voor u uit of u uw droomhuis kunt betalen en wat uw maandlasten zijn. Neem uw inkomensgegevens mee voor een goede berekening.

Data en tijden

Deze kantoren zijn op zaterdag 23 september, 30 september en 7 oktober van 10.00-15.00 uur geopend:

  • Winkelcentrum Woensel 400 in Eindhoven
  • Emmasingel 4 in Eindhoven
  • Zandoerleseweg 10 in Veldhoven

Tijdens de Rabo Woonweken worden diverse activiteiten georganiseerd.

U wilt uw woning verkopen? Maak indruk op potentiële kopers!

Vastgoedpresentatie is een bewezen effectieve manier van vastgoedmarketing. Hierdoor worden woningen tegen een betere prijs, sneller verkocht of verhuurd. Met een Flitsadvies* ontvangt u een aantal tips om uw huis beter te presenteren en positioneren tijdens de verkoop.

KeurmerkStylist Vastgoed Paula Bullard en Vastgoedstylist Hedy DeBont, specialisten in woningpresentatie bij Spot On Vastgoedpresentatie, adviseren u graag hoe u zich kunt voorbereiden op de verkoop van uw huis. Staat het huis al op de markt en heeft u te weinig kijkers gehad of geen goed bod ontvangen? Kan het misschien aan de woningpresentatie liggen? Loop dan binnen tijdens de Rabo Woonweken om met een van de specialisten te praten.

Ter voorbereiding
U kunt foto's van uw huis en een plattegrond meenemen. Dit kan op uw smartphone, tablet of foto's geprint op papier.  Wanneer het  huis al op Funda of andere huisverkoop website staat, dan hoeft u niets mee te nemen.

Waar en wanneer
U kunt in Winkelcentrum Woensel vrijblijvend binnen lopen voor het Flitsadvies* op:

  • zaterdag 23 september van 13.00-15.00 uur
  • zaterdag 30 september van 10.00-13.00 uur
  • zaterdag 7 oktober  van 10.00-13.00 uur

En in ons kantoor aan de Zandoerleseweg op:

  • zaterdag  23 september van 10.00-13.00 uur
  • zaterdag 30 september van 10.00-13.00 uur
  • zaterdag 7 oktober  van 10.00-13.00 uur

*Het Flitsadvies wordt u tijdens de Rabo Woonweken gratis aangeboden door Rabobank Eindhoven-Veldhoven.

Maak kennis met Notarishuys Veldhoven, Janssen Steijlen Lommers Makelaars en Henri Kox Makelaardij in Veldhoven.

Heeft u vragen over het vinden van een huis, succesvol bieden of het kiezen voor nieuw of bestaande bouw? Heeft u vragen over wat er allemaal voor de hypotheek geregeld moet worden, of over samenwonen of het regelen van een testament? Verschillende experts zijn op verschillende moment aanwezig op 23 september, 30 september en 7 oktober tussen 10.00 uur en 15.00 op ons kantoor aan de Zandoerleseweg.

Maak kennis met Makelaarskantoor Hendrix & Huybregts en Stijlplan in Eindhoven

Op kantoor de Witte Dame in Eindhoven is makelaarskantoor Hendrix & Huybregts aanwezig om u helpen op het gebied van het vinden van een huis. Op 23 september en 7 oktober is interieurstyliste Marion Reiling van Stijlplan op dit kantoor aanwezig om uw vragen op het gebied van de inrichting van uw huis te beantwoorden.

Tijdens de Woonweken verhinderd?

Neem dan contact met ons op via (040) 293 60 00 of financieeladvies.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl voor een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek op een ander moment.

Eindhoven-Veldhoven, 19-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn