6.500 leden bezoeken Dag van de Leden in WILDLANDS

Dag van de Leden Rabobank Emmen-Coevorden

Ruim 6.500 leden van Rabobank Emmen-Coevorden verkenden zaterdag 16 september WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. ‘Wij organiseren ieder jaar een actieve en inspirerende dag voor onze leden’, aldus Chéry Wortelboer, directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden. ‘Daarmee willen we laten zien dat onze leden een streepje voor hebben.’ WILDLANDS was speciaal voor de leden van 16.00 tot 20.00 uur geopend.

Bij de jaarlijkse Dag van de Leden draait het om plezier, beleving en betrokkenheid bij de lokale omgeving. Een bezoek aan WILDLANDS past hier goed bij. Het was een fantastische dag. Al voordat de poorten open gingen was er vertier en vermaak op het Raadhuisplein. Bij de entree zorgde Dweilorkest Dinges voor een goede sfeer, daarnaast stonden leden versteld door de trucs van een goochelaar.

In het park gingen leden massaal met familie en vrienden op de foto en kregen zij gelijk dit avontuurlijke aandenken mee. De jongste bezoekers konden zich laten schminken als een tijger of vlinder. 

Dat er zoveel leden zijn die zich betrokken voelen bij de Rabobank, maakt Rabobank Emmen-Coevorden erg blij. Chéry Wortelboer: ‘De Dag van de Leden is goed ontvangen door onze leden, dat maakt de uitdaging voor de Dag van de Leden in 2018 extra groot. En dit was het nog niet voor dit jaar. Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november hebben wij de Week van de Coöperatie op de agenda staan. Een verrassende week met leuke activiteiten. Ook in deze week ontmoeten we onze leden graag!’

Rabobank Emmen-Coevorden hoopt dat klanten die nog geen lid zijn, geïnspireerd worden om lid te worden van de Rabobank. 

Voor meer informatie over het lidmaatschap klik hier.

Emmen, 19-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn