FC Emmen Kids Club en Junior Club

Open een Rabo JongerenRekening en krijg een lidmaatschap voor de FC Emmen Kids Club of FC Emmen Junior Club cadeau.

Samenwerking met FC Emmen

Rabobank Emmen-Coevorden is trotse sponsor van De Oude Meerdijk én de FC Emmen-jeugd. Vanzelfsprekend draagt de bank ook de FC Emmen Kids Club en Junior Club een warm hart toe.

Actie

Deze samenwerking onderstrepen wij met een mooie actie: alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar die in 2019 een Rabo JongerenRekening openen bij Rabobank Emmen-Coevorden kunnen kiezen voor een jaarlidmaatschap voor de Kids Club of Junior Club als cadeau. Kom met je ouders naar één van onze vestigingen in Emmen, Coevorden of Klazienaveen en open een nieuwe rekening. Je ontvangt van ons een unieke code om een lidmaatschap bij FC Emmen aan te vragen. Open jij de rekening liever online? Dat kan natuurlijk ook! Na het openen van je rekening mag je bij ons een unieke code ophalen.

Lidmaatschap FC Emmen Kids Club en Junior Club

In de nieuwe opzet bestaat de Kids Club van FC Emmen uit twee onderdelen, namelijk de Welpjes en de Red White Tigers. Kinderen van 0 tot en met 3 jaar kunnen lid worden van de Welpjes. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn lid van de Red White Tigers.

De Welpjes gaan iedere jaar met mascotte SIBI en een aantal spelers op de foto én naar het FC Emmen Sinterklaasfeest. Voor Red White Tigers zijn er meer activiteiten, zoals het oplopen met de spelers bij uit- en thuiswedstrijden, een persconferentie, een FIFA-middag en een bioscoop-middag!

Daarnaast is er nu ook de Junior Club voor kinderen van 13 tot en met 16 jaar. Leden van de Junior Club krijgen toegang tot het exclusieve Instagram-account, mogen het middencirkeldoek dragen bij thuiswedstrijden, kamperen in De Oude Meerdijk en nog veel meer!

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven