Financieringsmarkt Rabo Meet & Grow

Informatiebijeenkomst

Ondernemers met (groei)plannen hebben vaak extra kapitaal nodig om te kunnen investeren. De Rabobank wil ondernemers met een goed plan toegang bieden tot een financiële oplossing om deze plannen te realiseren. Dat kan een lening zijn, maar steeds vaker worden ook andere financieringsbronnen benut, zoals lease of deelname van durfinvesteerders. Wij doen dit uiteraard in een persoonlijk gesprek, maar ook via Rabo Meet & Grow.

Wat is Rabo Meet & Grow?

Rabo Meet & Grow is een regionale marktplaats waar ondernemers in contact komen met andere (regionale) verstrekkers van kapitaal. Tijdens deze bijeenkomsten delen we ook kennis en netwerken met elkaar. Zo helpen we meer ondernemers aan een passende financieringsmix en kunnen bedrijven verder groeien.

Ga in gesprek met

Deelnemende partijen zijn o.a. Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM), MBO & Groeifonds, Money Meets Ideas, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Port4Growth, Rabobank Private Equity (Funds), Fundipal, Qredits, NPEX, DLL, Rembrandt Fusie & Overname en de Rabobank. Ook zijn een aantal regionale partijen aanwezig.

Meer informatie en deelnemen

De diversiteit van deelnemende bedrijven is breed. Voor starters, groeiende ondernemingen en zelfs overnemende ondernemingen. Op donderdag 20 april organiseren de Rabobanken uit de drie noordelijke provincies samen met diverse kennis- en geldverstrekkers het event ‘Rabo Meet & Grow’. Wij nodigen je van harte uit om bij deze interessante bijeenkomst aanwezig te zijn! Meer informatie of direct aanmelden? Ga naar deze site.

deze site
Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail