Kantoor Coevorden sluit per 1 april 2021

Man aan de telefoon

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App wanneer het hen uitkomt. Door de opkomst van de gele Geldmaten verdwijnen de Rabobank automaten uit de kantoren. Daardoor is het bezoek aan onze kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarom hebben we besloten de vestiging van Rabobank aan Kasteel 2 in Coevorden te sluiten per 1 april 2021.

Rabobank bereikbaar op kantoor Raadhuisplein in Emmen

Rabobank blijft dichtbij in Emmen. U bent van harte welkom op ons kantoor aan het Raadhuisplein 80 voor uw dagelijks bankzaken en (op afspraak) voor advies. Wij zijn hier geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Daar waar de klant is

Zodra Corona onder controle is, ontmoeten en bezoeken onze adviseurs u weer graag waar en wanneer het u uitkomt.

Contant geld storten of opnemen en extra ondersteuning

Voor contant geld kunt u terecht bij de automaten van Geldmaat. Het aantal groeit snel, er is er altijd eentje in de buurt. Locaties en openingstijden vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl. Extra ondersteuning voor senioren en mensen met een beperking Als u wat meer op leeftijd bent of een beperking heeft dan bieden we als coöperatieve bank speciale ondersteuning. Als u niet naar een vestiging kunt komen, komen we graag naar u toe zodra het weer kan. Onze mobiele adviseurs helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken. Deze gratis service is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, ouderdom of een lichamelijke beperking. Onze mobiele adviseurs helpen u met uw bankzaken op uw tablet of computer. Wij ondersteunen zo graag uw financiële zelfstandigheid. Ook geven zij tips om financieel misbruik te voorkomen en tegen te gaan. Ook adviseren onze mobiele adviseurs u bijvoorbeeld over het afgeven van volmachten, het afsluiten van een verzekering, schenkingen en het veilig gebruiken van internetbankieren. Hoe de automaten werken leest u op www.geldmaat.nl. Vindt u het lastig om biljetten op te nemen of te storten? Dan kunt u gebruik maken van de dienst geldmaat plus assistentie in een geselecteerd aantal winkels van Primera, Bruna en The Readshop. U herkent deze winkels aan de sticker: geldmaat plus assistentie op de winkeldeur of de etalage. U vindt deze winkels ook online op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Coevorden, 24-2-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn