Landbouw Vakbeurs te Assen

Landbouw Vakbeurs Koeien

Het is bijna zover; van dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december 2017 vindt de Landbouw Vakbeurs 2017 plaats in de TT Hall in Assen. Deze grootste indoor mechanisatiebeurs van Nederland trekt de laatste jaren meer dan 26.000 bezoekers en is ook dit jaar weer de moeite waard. Uiteraard is de Rabobank aanwezig op de Landbouw Vakbeurs. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek en laten u kennis maken met Global Farmers.

Samen Duurzaam Sterk

Duurzame ontwikkeling gaat sneller als mensen en bedrijven samen optrekken. Met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken wil de Rabobank klanten en hun omgeving versterken. Wat blijkt? Zorg voor mensen, klimaat en natuur gaat vaak hand in hand met nieuwe verdienmogelijkheden.

Connect, Share, Grow

GlobalFarmers.com biedt u, als klant van de Rabobank, toegang tot Food & Agri kennis en netwerken. De online community verbindt agrariërs wereldwijd en faciliteert de uitwisseling van ideeën, kennis en ervaringen. Ver weg is ineens dichtbij. Tijdens de beurs laten wij u graag kennis maken hoe dit in z’n werk gaat door middel van Virtual Reality brillen.

Informatie

Kijk voor meer informatie en openingstijden van de beurs op www.landbouwvakbeurs.nl

Wij ontmoeten u graag op stand nummer 144!

Emmen, 9-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn