Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Emmen-Coevorden. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Emmen-Coevorden vertegenwoordigt de ruim 18.500 leden in onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenafdeling

Alle leden van onze bank vormen samen de ledenafdeling. Jaarlijks praat de ledenafdeling met de directie en de raad van commissarissen over het beleid, de ontwikkelingen en het functioneren van de bank. De aanwezige leden kunnen dan hun mening geven en vragen stellen.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Emmen-Coevorden Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Opleidingscentrum Dibo Emmen

Slipcursus van halve dag, inclusief de onderdelen: Theorie, zit-stuur houding, remmen, uitwijken, corrigeren slip en berm rijden. Een slipcursus is educatief en ook nog eens leuk. Herken de krachten en gevaren van je voertuig. Leer voorkomen, herkennen en beheersen. Speciaal voor leden van de Rabobank biedt Dibo-Emmen de slipcursus aan van € 99,00 voor € 49,50. Meld je aan via dibo-emmen.nl/rabobank.

Opleidingscentrum Dibo Emmen

Meld je aan

Monopoly Drenthe Editie

Altijd al grootgrondbezitter in je eigen regio willen zijn? Dat kan nu met de speciale Drenthe editie van het gezinsspel Monopoly. 'Ga niet langs Start, maar direct naar de gevangenis', wie kent het niet? Exclusief voor leden van Rabobank Emmen-Coevorden bieden wij dit spel aan van €49,95 voor €39,95. Via een email aan communicatie.emmen-coevorden@rabobank.nl kunt u het spel bestellen.

Monopoly Drenthe Editie

WildNIGHTS in Wildlands

Ga deze kerstvakantie in het donker op avontuur in WILDLANDS tijdens het mystieke WILDnights. Tegen inlevering van deze originele bon betaalt u aan de kassa slechts €10,00 per ticket (i.p.v. € 15,00). Max. 6 tickets per bon. WILDnights is van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 (m.u.v. 25 en 31 december en 1 januari) van 17:00 tot 21:00 uur; entree vanaf 15:00 uur. Veel plezier! ACO1469

WildNIGHTS in Wildlands

Red White Tigers leukste kids club

De Red White Tigers is de officiële Kids Club van FC Emmen. De Kids Club richt zich op haar jongste fans, kinderen in de basisschoolleeftijd. Lid worden? Wij bieden een lidmaatschap aan voor slechts €5,- voor de rest van dit seizoen (normaal €10,-). Gedurende het seizoen zijn er allerlei leuke activiteiten. Meld je aan op www.fcemmen.nl/kidsclub en maak gebruik van de code: Rabofan

Red White Tigers leukste kids club

Meld je aan

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven