Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Emmen-Coevorden. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Emmen-Coevorden vertegenwoordigt de ruim 13.000 leden in onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenafdeling

Alle leden van onze bank vormen samen de ledenafdeling. Jaarlijks praat de ledenafdeling met de directie en de raad van commissarissen over het beleid, de ontwikkelingen en het functioneren van de bank. De aanwezige leden kunnen dan hun mening geven en vragen stellen.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Emmen-Coevorden Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Uw barbecuefeest compleet

Zin in een heerlijk stukje vlees? Maak dan snel gebruik van de volgende aanbieding: Bij besteding van minimaal €25,00 ontvangt u een halve leverworst à 250 gram cadeau! Knip deze waardebon uit en lever het in bij Slagerij H. Velema, Verlengde Oosterdiep Westzijde 69, 7884 RL Barger-Compascuum. Deze aanbieding geldt tot vrijdag 31 augustus 2018.

Uw barbeceufeest compleet

Europees volleybal

Tijdens het EK Beachvolleyball van 15 t/m 22 juli wordt er gestreden voor de Europese titel. Dit sportieve evenement vindt plaats in de speelsteden Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. Zeker zijn van een plekje op de tribune? Boek kaarten op rabobank.nl/dichterbij en ontvang 25% korting op toegangsbewijzen.

Extra voordelig naar WILDLANDS

Zin in een avontuurlijke dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één dag. En nu extra voordelig: Rabobankleden bezoeken WILDLANDS met € 10,- korting per persoon! Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. En er wacht een nieuw avontuur… Beleef samen met je familie en vrienden een spectaculaire race in Tweestryd; een mijn met een missie!

Extra voordelig naar WILDLANDS

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven