Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Emmen-Coevorden. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Emmen-Coevorden vertegenwoordigt de ruim 13.000 leden in onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenafdeling

Alle leden van onze bank vormen samen de ledenafdeling. Jaarlijks praat de ledenafdeling met de directie en de raad van commissarissen over het beleid, de ontwikkelingen en het functioneren van de bank. De aanwezige leden kunnen dan hun mening geven en vragen stellen.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Emmen-Coevorden Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

WildNights in Wildlands

Op avondexpeditie tijdens WildNights! Avondentree incl. warme chocolademelk van €17,75 voor slechts €12,00. WildNights is van 22 december 2017 t/m 7 januari 2018, van 17.00 uur tot 21.00 uur (m.u.v. 25-12, 31-12 en 1-1). U bent als lid van onze bank zijn van harte welkom vanaf 15.00 uur. Bestel kaarten (maximaal 5 per lid) met code: RABOEC78 via 

WildNights in Wildlands

http://www.wildlands.nl/rabobankec

Jan Luppes Interieur

Leden van Rabobank Emmen-Coevorden hebben bij Jan Luppes Interieur een streepje vóór. Loopt u met plannen uw woninginrichting te vernieuwen? Van het één komt vaak het ander. Op basis van deze coupon ontvangt u één uur gratis stijladvies! Op basis van uw foto's, plattegrond en vragen over uw interieur helpen Jan en zijn collega's u graag. Maak voor het stijladvies een afspraak per telefoon (0591-521321) of stuur een email aan Jan@luppesmelles.nl. (Tramwijk Z.Z. 164, Nieuw-Weerdinge)

Jan Luppes Interieur

€ 5,00 korting bij van Slag in Borger

Van Slag Cultuurpodium aan de Hoofdstraat 34 in Borger geeft € 5,00 korting aan leden van de Rabobank op een toegangskaart voor een voorstelling. Op de site www.vanslag.eu kunt u een keuze maken uit verschillende voorstellingen. U vult op de site de kortingscode RaboBWK1719 in en u betaalt met uw Raborekening. En dan krijgt u de kaarten toegestuurd.

korting bij van Slag in Borger

www.vanslag.eu

Voordelig avontuur in Wildlands

Rabobank-leden kunnen met € 7,50 korting p.p. op avontuur in WILDLANDS! Voor het kinderticket, inclusief kwartetspel, betaal je slechts € 21,50. Bestel je speciale entreetickets via wildlands.nl/rabobankec en vul de code RABOEC17 in. Maximaal 5 tickets per lid. Bestellen en inleveren van 9 juni 2017 t/m 31 augustus 2017.

Wildlands

www.wildlands.nl

Marbella: de paden op, de lanen in!

De Marbella 4 Days Walking is er dit jaar weer. Een uitdagende wandelvierdaagse met pittige hellingen én genieten van prachtige wandelingen door de stad, de natuur en langs het strand.

Tijdens deze wandelvierdaagse ontdek je van 12 t/m 15 oktober 2017 de mooiste verborgen plekjes van Marbella in prima wandelweer. Kies uit routes van 20 of 30 kilometer en beleef samen met de vele Nederlandse deelnemers de unieke sfeer van de ‘Marbella 4Days Walking’.

Kijk voor meer informatie of om te boeken op www.tui.nl/rabobank, bel TUI 0900 8847 (€0,70 per gesprek) of bezoek een TUI winkel in de buurt.

TUI

www.tui.nl/rabobank

3D-Tuinontwerp of tuinonderhoud?

Hoveniersbedrijf Curatio geeft speciale korting aan leden van de Rabobank Emmen-Coevorden. Bij het 'voorjaarsklaar' maken van uw tuin krijgt u de bemesting voor uw gazon en borders gratis. Heeft u plannen voor de aanleg van een nieuwe tuin of wilt u uw tuin herinrichten, tegen inlevering van deze coupon ontvangt u een tuinontwerp met 3D aanzichten tegen 10% korting. Kijk op curatio.nl

www.curatio.nl

3D-Tuinontwerp of tuinonderhoud?

Reisaanbiedingen voorjaar 2017

Heeft u ook last van lentekriebels? En bent u al aan het dromen van de zonnestralen in de zomer? Speciaal voor u als lid van Rabobank Emmen-Coevorden biedt TUI exclusieve reis- aanbiedingen. Kijk op het Dichterbij Voordeel via www.tui.nl/rabobank.
Wat denkt u van een sportief 3-daags fietsarrangement op Schiermonnikoog!
Óf een 3-daags arrangement Zuid Limburg, naar het schilderachtige dorpje Slenaken. Ook over de grens van Nederland kunt u genieten van dit Rabo Voordeel ; een heerlijke 8-daagse vliegreis naar de Portugese Azoren al vanaf € 399,-.
De aanbiedingen zijn vanaf 2 maart 2017 te boeken via www.tui.nl/rabobank. Of bel met TUI: 0900-8847 (€ 0,70 per gesprek).

www.tui.nl/rabobank

Reisaanbiedingen voorjaar 2017

Dineren met korting bij Drenthe Hotels

Wij doen u een speciale aanbieding om kennis te maken met de keukens van Drenthe Hotels. U kunt in deze hotels ook als niet-hotelgast prima dineren! Op een drie gangen menu krijgt u per persoon € 4,50 korting. Kijk op www.drenthehotels.nl, hier vindt u de deelnemende hotels en telefoonnummers. Bij het reserveren graag Rabobank-actie vermelden. De actie is geldig tot en met 30 maart 2017 tegen in levering van deze coupon*. U bent van harte welkom!

Let op: Niet geldig tijdens de feestdagen

Drenthehotels

www.drenthehotels.nl

Beleef samen het groene avontuur

Eko-Tours is een groene beleving in de natuur van Drenthe! Met een 100% elektrische Eko Explorer de natuur van Exloo verkennen. Met collega’s, vrienden of familie toeren over de bos- en ruiterpaden. Beleef de natuur van dichtbij met een gids of sluit aan bij een thema-excursie. Kijk voor meer informatie op www.eko-tours.nl en geniet bij uw boeking van 10% korting speciaal voor Rabobankleden.

Ruud Haak Eko Tours

www.eko-tours.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven