Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Emmen-Coevorden. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor evenementen tijdens de Week van de Coöperatie
  • stemmen op uw favoriete club tijdens de Rabo ClubSupport

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Emmen-Coevorden vertegenwoordigt de ruim 18.500 leden in onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenafdeling

Alle leden van onze bank vormen samen de ledenafdeling. Jaarlijks praat de ledenafdeling met de directie en de raad van commissarissen over het beleid, de ontwikkelingen en het functioneren van de bank. De aanwezige leden kunnen dan hun mening geven en vragen stellen.

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Emmen-Coevorden. Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Coroproof fun: Spellen voor thuis

Boek nu één van de thuisspellen bij TB Events. Als lid van de Rabobank speel je deze met 50% korting. Alle spellen kunnen op een veilige manier en vanuit je eigen huis gespeeld worden. Kies uit Prison Escape at home, De slimste thuis, La casa del Dinero, Party at home, Pub Quiz at home of Wie ontdekt de verrader at Home. Ga naar www.uitjesinhuis.nl en gebruik de kortingscode ‘Rabobank’.

Waar: www.uitjesinhuis.nl

Geldig: t/m 30 april 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Sungevity

Korting op zonnepanelen. Zonnepanelen verdienen zichzelf terug met een flink rendement. Ze dragen positief bij aan het milieu én aan de waarde van je woning. Bij Sungevity is de overstap naar zonnestroom zo gemaakt. Je regelt alles gewoon online, wanneer het jou uitkomt. Vraag nu  gratis advies en ontvang € 300,- korting op een compleet zonnestroomsysteem. Inclusief installatie én 10 jaar SunSure opbrengstgarantie.

Meer informatie

Pluimers Isolatie

Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat het glas vervangen. Verduurzaam je woning en maak de woning meer waard met besparende en comfortverhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist je dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in een woning momenteel nog interessanter. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang €150,- korting op de offerte.

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven