Geldautomaat Lonneker

Geldautomaat Lonneker

De Rabobank geldautomaat aan de Scholten Reimerstraat is per 9 december jl. gesloten. Reden hiervoor is de overgang naar Geldmaat. Dit is een efficiënt en bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten over heel Nederland. Geldmaat neemt stapsgewijs alle geldautomaten over van ABN Amro, ING en Rabobank. Zo ook in Lonneker. Geldmaat, verantwoordelijk voor de nieuwe geldautomaat, plaatst uiterlijk eind maart 2020 een nieuwe geldautomaat in Lonneker. Tot die tijd is de dichtstbijzijnde geldautomaat Oldenzaalsestraat 189.

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Waarom Geldmaat?

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. In de loop van 2019 ziet u steeds meer geldmaten verschijnen. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde.

Enschede, 17-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn